Spor Haber Girişi : 23 Aralık 2020 18:58

Şenol Fidan: 1 puan alabilirdik

Şenol Fidan: 1 puan alabilirdik
Süper Lig'in 14. haftasında evinde karşılaştığı Denizlispor'a 2-1 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Sorumlu Şenol Fidan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erzurumajans-BB Erzurumspor Teknik Sorumlusu Şenol Fidan maçla ilgili üzgün olduklarını belirterek, "Bu kadar pozisyon olan maçta 1 puanı cebimize koymamız lazımdı" dedi.


Süper Lig’in 14. haftasında evinde karşılaştığı Denizlispor’a 2-1 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Sorumlu Şenol Fidan, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Üzgün olduklarını söyleyen Şenol Fidan, "Maçla ilgili öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum. Uzun zamandır galip gelemiyorduk. Sahamızdaki maçı 3 puanla kapatıp geleceğe umutla bakmak istiyorduk. 2’nci dakikada Ricardo Gomes’in ıskaladığı bir top var. Gol olsa belki takım üstündeki özgüven ilk dakikalarda sahip olacağımız unsur olacaktı. Atamayınca 15 dakikadan sonra Denizlispor oyuna ortak oldu. Sonraki yarım saati boşa geçirdik diyebilirim. O arada da bir gol yedik. 2’nci yarıya başlarken yaptığımız değişikliklerle oyunu ele almıştık. Ama çok basit bir gol yediğimizi düşünüyorum. Beni sevindiren en büyük unsur, takımımızın şu ana kadar kırılgan yapısını görmediğimiz için mutluyum. 2-0'dan geri dönüş yapmak istedik, golü de bulduk. Ondan sonra golü atsak belki galip bile gelebilirdik. 55. dakikadan sonra hakimiyet bize geçti. Futbol sonuç oyunu, atmak gerekiyor. En azından bu kadar pozisyon olan maçta 1 puanı cebimize koymamız lazımdı. Oyun anlamında ışık veren şeyler var. Son 40 dakikadaki oyunumuz geliştirebilirsek geleceğe daha rahat bakabiliriz diye düşünüyorum" diye konuştu.

 

 

Yalçın Koşukavak: "İki maçtan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum"


Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, 2-1 galibiyetle sona eren BB Erzurumspor maçının ardından, "Böyle zorlu bir deplasmandan bu kadar kısa zaman içerisinde organize olup, iki maçtan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

 

Süper Lig’in 14. haftasında Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan BB Erzurumspor - Denizlispor mücadelesi 2-1 Denizlispor’un galibiyetiyle sona erdi. Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, "Oyundan önce iki takımın da alt tarafta olması oyunun zorluk derecesini yükselteceğini tahmin ediyordum. Zor bir deplasmandı. Bu deplasman içerideki Alanya galibiyetinden sonra daha da önem arz etti.

 

Erzurumspor kadrosu çok derin, özellikle ikinci ve üçüncü bölgede çok ciddi derinlikleri var, oyuna müdahale edebilecek oyuncuları güçlü. Bizim de kadro derinliği anlamında biraz problemlerimiz var. Oyunun başından sonuna kadar böyle gideceğini hesap ediyordum. 2-0'dan sonra ikinci yarı çok baskı yedik, 2-1’den sonra da baskı vardı. Orada kontratak vardı. Golü atsaydık belki de maç bitmiş olacaktı. Böyle zorlu bir deplasmandan bu kadar kısa zaman içerisinde organize olup, iki maçtan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Denizlispor için sonu iyi olur" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 25 Aralık 2020 09:05

    Ne ışık veren şeyler yaptın bırak Allah aşkına Denizlispor'un en önemli silahı Rodelega bunu maçtan önce kime sorsan bilirdi adam elini kolunu sallayarak bize iki gol attı, sizin antrenör olarak buna önlem almanız gerekirdi mesela adama adama markaj gibi ama malesef almadınız çok merek ediyorum maçtan önce rakip analizi diye bir şey yapıyormusunuz.