Spor Haber Girişi : 22 Ekim 2022 19:01

Serkan Zaimoğlu: Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım

Serkan Zaimoğlu: Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım
Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Serkan Zaimoğlu, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada iki takımı da gösterdikleri performanstan dolayı kutlayarak, hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 10. hafta maçında Erzurumspor FK, deplasmanda Altay ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Serkan Zaimoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

 

Serkan Zaimoğlu, “İki takım da zor bir süreçten geçiyor. Oyuncularımız hafta içerisinde çalıştıklarımızı yerine getirmeye çalıştı. İki takımı da gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İşimiz hakemler değil ama VAR’dan dönen bir pozisyon var, aynı pozisyonu Tuzlaspor maçında hakem bize vermişti. Hakemlerle çok işimizin olmasını istemiyoruz ama orada çok bariz bir penaltı var ve VAR’dan dönüyor. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım. İki büyük camiaya da yazık ancak kim hak ediyorsa hamleleri ona göre yapmaları lazım“ dedi. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 22 Ekim 2022 23:39

    Bariz çekme var açık penaltı ama hani hakem atladı ya var ne güne duruyor . Yüzde yüz penaltı . Gelelim maça ikinci devreyi seyrettim Erzurumspor da biraz canlanma gördüm ama o kadar pas ve pozisyon hatası yapıyor ki sanki amatör takım . Artık böyle düşe kalka gidecek bakalım sonuç ne olacak inşallah en azından kümede kalır