Spor Haber Girişi : 04 Eylül 2023 15:11

Sevincini Cimilli ile paylaştı

Sevincini Cimilli ile paylaştı
Tanser Aydın'ın kızı olan İlkin Aydın, aynı zamanda Erzurumspor'un efsane başkanlarından Hamza Cimilli'nin de manevi kızı. Final maçı sonrası Cimilli'yi arayarak coşkusunu paylaşan milli voleybolcu, Dadaşları gururlandırdı.

Filenin Sultanlarından birinin tanıdık çıkması sevincimizi ikiye katladı. Bir dönem Mavi Beyazlı takımın formasını başarıyla giyen Tanser Aydın’ın kızı olan İlkin Aydın, aynı zamanda Erzurumspor’un efsane başkanlarından Hamza Cimilli’nin de manevi kızı. Final maçı sonrası Cimilli’yi arayarak coşkusunu paylaşan milli voleybolcu, Dadaşları gururlandırdı.

 

 

Avrupa Şampiyonu olan Voleybol Milli Takımımız kadrosunda yer alan İlkin Aydın, Dadaşları iki kere gururlandırdı. Erzurumspor’un efsane başkanlarından Hamza Cimilli’nin manevi kızı olan Aydın, orta sahadaki başarılı futboluyla bir dönem mavi beyazlı camianın gönüllerine taht kuran Tanser Aydın’ın kızı. Erzurum’da dünyaya gelen milli voleybolcu, sık sık geldiği Erzurum’da Hamza Cimilli’yi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

 

 

Sırbistan ile oynanan Avrupa Voleybol Şampiyonası Finali öncesi Hamza Cimilli’yi arayarak moral depolayan İlkin Aydın, karşılaşma sonrası da sevincini yine Cimilli ile paylaştı. Tüm Türkiye’yi sevince boğan final sonrası İlkin Aydın’ın aradığını söyleyen Hamza Cimilli, “  İlkin’i  ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. İlkin kızımız sayesinde Cimilli ailesi olarak tam bir voleybolcu olduk. Gece gündüz  A Milli Kadın Voleybol takımımızın müsabakalarını izliyoruz. İlkin Aydın’ın başarısı ile gurur duyuyoruz. Kendisini ve  A Milli Kadın Voleybolcularımızı tebrik ediyor, kendileri ile gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

Öte yandan kupa töreni sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan İlkin Aydın, “Atatürk çocuklarıyız biz, dosta güven düşmana korku derken sadece rakiplerimizden bahsetmiyorduk. Ve biz bugün Avrupa Şampiyonu olduk, tüm kadınlarımıza, kız çocuklarımıza ve bu ülkede hala Mustafa Kemal Atatürk’ün bize açtığı yolda yürüyen herkese armağan olsun” ifadelerini kullandı. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.