Bölge Haber Girişi : 19 Ağustos 2011 17:16

Seyyar satıcılar zabıtadan yana dertli!..

Seyyar satıcılar zabıtadan yana dertli!..
Erzurum Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Tebrizkapı semtinde zabıta ekiplerinin sürekli olarak uyarılarına maruz kalan üyelerinin satış yapamaz hale getirildiğini söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Tebrizkapı semtinde zabıta ekiplerinin sürekli olarak uyarılarına maruz kalan üyelerinin satış yapamaz hale getirildiğini söyledi.

Yıllardır Tebrizkapı semtindeki Narmanlı Camisi önünde tezgah açan üyelerinin bir süre önce zabıta ekiplerince buradan kaldırıldığını kaydeden Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, aynı semtte işyeri kiralayarak ekmek paralarını kazanmaya çalışan seyyar satıcıların baskı görmeye devam ettiğini iddia etti.

Kiraladıkları 3 metrekarelik dükkanlarda satış yapan üyelerinin yer darlığı nedeniyle bazı ürünlerini işyeri önüne bırakmak durumda kaldıklarını anlatan Aktepe, “Bir süre önce zabıta ekipleri, yıllardır Narmanlı Camisi önünde müşterilerine hizmet veren üyelerimizi kaldırdı. Onlar da aynı semtte işyeri kiralayarak işlerini devam ettirmeye çalışıyor. Ama zabıta ekipleri bu kez de ürünlerin işyeri önüne bırakılmasını bahane ederek üyelerimize zorluk çıkarıyor. Bu insanlar, kimseye muhtaç olmadan evlerine ekmek götürmeye çalışırken bu kadar zorluk neden çıkarılıyor anlamış değilim” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.