Spor Haber Girişi : 03 Kasım 2016 16:45

Short Track Milli Takımına üç sporcu Palandöken'den

Short Track Milli Takımına üç sporcu Palandöken'den
Kanada'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası 4-6 Kasım tarihlerin de yapılacak olan yarışmalara Türk Milli Short Track Takımı 5 sporcuyla buza çıkacak.
Erzurumajans-Kanada'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası 4-6 Kasım tarihlerin de yapılacak olan yarışmalara Türk Milli Short Track Takımı 5 sporcuyla buza çıkacak.

Türkiye Short Track Milli Takımı, Dünya Sürat Paten yarışması için Kanada'ya giden 5 kişilik ekibinin üçünü Palandöken Belediye Spor Kulübünün sporcuları oluşturması Erzurum'da ve Palandökende sevinçle karşılandı. Kanada'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası 4-6 Kasım tarihlerin de yapılacak olan yarışmalara Türk Milli Short Track Takımı 5 sporcuyla buza çıkacak. Antrenörler Artur Sultangaliyev ve Önder Arslan nezaretinde hazırlanan milli takım Dünyaca ünlü sürat patencilerinde iştirak edeceği Kanada Dünya Şampiyonasın da Palandöken Belediye Spor Kulübü'nün 3 Milli Sporcusu olan Fırat Yardımcı, Hazar Karagöl ve Davut Tahtaci'da boy gösterecek. Beş kişilik ekibin ikisi ise Tunay Şimşek, Kocaeli ve Menderes Eren ise Başakşehir'den.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediyemizin Spor Kulübün bünyesin de yeni kurduğumuz Short Track Takımı çok kısa bir zaman içerisinde büyük gelişme göstererek short track'ta dünya devleri ile müsabaka yapabilecek seviyede sporculara sahip. İnanıyorum ki Kanada'dan madalya ile döneceğiz. Bu vesile ile hem ülkemizin. Hem şehrimizin hem de ilçemizin ismini tüm dünyaya bir kez daha duyurmuş olacak sporcularıma ve milli sporcularımıza olan güvenimiz tamdır" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.