Türkiye Haber Girişi : 21 Mart 2021 15:21

SİHA korkusu PKK'yı şekilden şekle soktu!

SİHA korkusu PKK'yı şekilden şekle soktu!
Son dakika görüntüleri terör örgütü PKK'nın aciz halini bir kez daha gözler önüne serdi.

Erzurumajans-Son dakika görüntüleri terör örgütü PKK'nın aciz halini bir kez daha gözler önüne serdi. Son yıllarda İHA ve SİHA'lar nedeniyle büyük kayıplar veren PKK'da korku örgütü iyice sardı. Teröristlerin kâbusu olan Türk SİHA’ları, PKK’lılara nefes aldırmıyor. SABAH’ın ulaştığı görüntülerde Nevruz kutlaması için inlerinden çıkan teröristlerin operasyon korkusuyla kamufle olduğu görülüyor. İşte son dakika haberinin detayları ve o görüntüler...


Son dakika haberleri... Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sınır ötesi hava harekâtları ile ağır darbe alan terör örgütü panikte. PKK nokta operasyonlarla çok sayıda kayıp verirken, Kuzey Irak'taki teröristler SİHA ve İHA korkusu nedeniyle kamplarda kamuflajlı kıyafetler ile dolaşmaya başladı. Yerli ve milli üretim İHA ve SİHA'lar teröristlerin korkulu rüyası haline geldi.

 

 

SON DAKİKA: GÖRÜNTÜLERE SABAH ULAŞTI

 

İHA ve SİHA'larla yapılan nokta hava harekâtlarında bugüne kadar aralarında kırmızı ve mavi kategoride arananların da bulunduğu çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Örgütte yaşanan korku ve panik SABAH'ın ulaştığı çok özel görüntülere yansıdı.


Kuzey Irak'ta Hakurk ve Gara bölgesinde önceki gün terör kamplarında Nevruz'u kutlayan ve aralarında sözde üst düzey yöneticilerin de bulunduğu teröristler hava harekâtından korunmak için kamuflaja büründü.

 


 

KİLİS İÇİN BEDEL ÖDETİLDİ


En son PKK elebaşı Murat Karayılan da bir toplantı sırasında hava harekâtı korkusundan dolayı kamuflaj giymiş olarak görüntülenmişti. Teröristler kamuflajla kendilerini saklamaya çalışsa da, İHA ve SİHA'lardan kurtulmaları mümkün değil. Son bir yılda 65'i İçişleri Bakanlığı'nın aranan terörist listelerinde olmak üzere 200 PKK'lı nokta operasyonlarla etkisiz hale getirildi.

 

Öte yandan Kilis'e atılan roketlere misilleme olarak Suriye Tel Rıfat'ta 20'den fazla PKK/YPG hedefi imha edildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.