Erzurum Haber Girişi : 19 Ağustos 2015 19:20

Siirt'te şehid edilen 8 askerin kimliği belli oldu..

Siirt'te şehid edilen 8 askerin kimliği belli oldu..
Siirt'te PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit olan askerlerin biriside Erzurumlu Jandarma Recep Beycur...
Erzurumajans-Siirt'te PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu. 

Şirvan-Pervari karayolu Üçyol mevkiinde meydana gelen patlamada 8 asker şehit oldu. Patlamanın ardından askerlerin cenazeleri hastaneye kaldırılırken kimlikleri de açıklandı. Şehit olan askerlerin isimleri şöyle:

"Jandarma uzman çavuş Hakan Aktürk-Burdur, jandarma uzman çavuş Ferdi Gerekli-Adana, uzman çavuş Barış Akın-Ankara, jandarma er Mehmet Halil Barkın-Şırnak'ın Silopi ilçesi, jandarma er Recep Beycur-Erzurum, jandarma er Ömer Erüstün-Kahramanmaraş, jandarma er Bahadır Aydın-Bursa, jandarma er Emre Kaan Arlı-Kocaeli."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sanane 01 Ocak 1970 02:00

    mhp nin oylarının siyasi analizini yapana kadar, şehidin amcasının feryadının analizini yapacak yüreğiniz olsa keşke. zalime zalimliğe karşı susanlarda onlar gibidir. bugün ortadoğudaki kanın dökülmesinde en önemli sebep bu ülkenin insanlarının bütün bu olanlara arkasını dönmesindendir. en tepeden en alta. içeride tatlı nağmelerle uyuyorsunuz, şiirlerle fıkralarla, ülkenin doğu sınırı erzurum olmuş farkındamısınız sayın erzurum gazetecileri!!!!

  • Dadaş kızı 01 Ocak 1970 02:00

    Ne güzel yazmış sin iz gürhan bey herkez bunları besleyen i çözüm süreci deyip güçlendireni görebilse keşke pkk lıköpekler in anası ağlamasin diye şehitlerimiz in anası ağlıyor.

  • Gürhan Özorhan 01 Ocak 1970 02:00

    Kalem yazarken kağıt iniler yürek ağlar.Çözüm süreci diye PKK yı besleyen silahlandıran ve güçlendirilenleri, siyasileri ve dolma kalemlerini ve mürekkeplerini temin edenleri iyi tanımalısın dadaşım.! Bak bir bayrak rüzgar bekliyor.Toza dumana değil, tozu dumana katarak haykır cihan duysun, Elhamdülillah Türküm ve Müslümanım.Ne Mutlu Türküm Diyene..

  • gül kara 01 Ocak 1970 02:00

    sebep olanların ALLAH CC belasını versin.

  • Berak 01 Ocak 1970 02:00

    Başımız sağolsun yapacak bir şey yok