Spor Haber Girişi : 12 Şubat 2015 00:52

Şike yapan kaleciye acımadılar!

Şike yapan kaleciye acımadılar!
Arnavutluk Futbol Ligi'nde Teuta ile Flamurtari takımları arasında oynanan ve görüntüleri tüm dünyada olay yaratan şüpheli (!) maçın kahramanı kaleci Alfred Osmani'ye ağır ceza verildi.
Erzurumajans-Arnavutluk Futbol Ligi'nde Teuta ile Flamurtari takımları arasında oynanan ve görüntüleri tüm dünyada olay yaratan şüpheli(!) maçın kahramanı kaleci Alfred Osmani'ye ağır ceza verildi.

Arnavutluk'ta KF Teuta Durres forması giyen kaleci Alfred Osmani, şike eylemine bulaştığı gerekçesiyle tam 6 ay futboldan men edildi.

Osmani'nin 3 maçta birden şike yapmaktan suçlu bulunduğu ve bunların arasında, futbol dünyasında da çok ses getiren Teuta - Flamurtari maçının da olduğu belirtildi. Öte yan takımda sadece kalecinin ceza almış olması şaşkınlıkla karşılandı.

ŞİKENİN SİNYALLERİ KAMERADA!

Geçtiğimiz ay oynanan mücadelede, son dakikalarda skor 1-1 iken, kaleci Osmani, pozisyonlardaki yavaş hareketleri ve ayakları ile yaptığı isteksiz kurtarışları ile dikkat çekmişti.

Karşılaşmanın ardından Flamurtari kulübü, "Bizi memnun etmeyen bir 3 puan aldık. Flamurtari, futbol sahasının dışındaki oyunun parçası değildir. Kulüp liderleri böyle şeylere karşı. Maçın tekrarına hazırız" açıklaması ile 'şike'nin sinyallerini vermişti.

İŞTE O MAÇ...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.