Spor Haber Girişi : 31 Aralık 2022 12:40

Sıkıntılı kongre süreci.... Açılmayan tahta!

Sıkıntılı kongre süreci.... Açılmayan tahta!
Kapalı olan transfer tahtasının gölgesinde Erzurumspor, 2022 yılında İstanbulspor ile oynadığı Play Off Yarı Final maçları sonucunda elenerek Süper Ligin eşiğinden döndü.

Erzurumspor açısından 2022 yılı iyi geçmedi. 2020-2021 sezonunda Süper Ligden düştükten sonra yeniden Süper Lige dönmeyi amaçlayan Erzurumspor, bu hedefini 2021-2022 sezonunda gerçekleştiremedi. 

 

 

Sezona Teknik Direktör Erkan Sözeri ile başlayan ancak daha sonra Yücel İldiz’i göreve getiren Mavi-beyazlılar, tecrübeli çalıştırıcı ile de yollarını ayırarak takımı Muzaffer Bilazer’e emanet etti.

 

İstanbul ile Yarı Final maçları

 

Erzurumspor, 2022 yılında Spor Toto 1. Ligi ilk 6 takım arasında tamamlayarak Süper Lige yükselecek olan üçüncü  ve son takımın belli olacağı Play-Off’a kaldı. Play-Off’ta ilk maçta 25 Mayıs 2022’de  Kazım Karabekir Stadı’nda İstanbulspor’a 4-2 mağlup olan Mavi-beyazlılar, rövanşa büyük bir avantaj kaybı ile gitti. 29 Mayıs 2022 tarihinde Necmi Kadıoğlu Stadı’nda İstanbulspor’u Arvydas Novikovas’ın penaltı golü ile 1-0 yenmesine rağmen bu skor Dadaşlara final için yetmedi ve Erzurumspor Süper Lig şansını kaybetti.

 

 

Sıkıntılı bir kongre süreci

 

Erzurumspor, 2022 yılında sıkıntılı bir kongre süreci yaşadı. Ömer Düzgün’ün kulüp başkanlığını bırakması ile zorlu bir süreç yaşayan Erzurumspor’da yapılan kongrede Ahmet Dal kulüp başkanı seçildi.

 

 

2022’de tahtayı açamadı

 

Erzurumspor, yaşanan kongre sürecinin ardından kapalı olan transfer tahtasını açmak için uğraştı ancak transfer tahtası açılamadı. Erzurumspor alt yapı oyuncuların takviye edildiği kadro ile sezona başladı ve ligin ilk devresini transfer yapamadan tamamladı. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muammer 31 Aralık 2022 16:33

    Erkan hocayi hangi beyin hangi zihniyet gonderdiise simdi vicdan azabi cekiyormu acaba. Takim ilk 3 e oynarken erkan hica gitti umitler bjtti 2023 haziranda yerel secimler var sekmen baskan tahminin vekillige gider ve takim yetim kalir. Mevcut yonetim sekmen baskan sayesi de duruyor. Yonetim bence dagilr takima kim sahip cikar Allah yardimcimiz olsun . Buyusehir belediye ibaresi kaldirildi hepten yetim kaldik. Herkes catir catir transfer yapiyor. Genclerbirligi fenerbahceden aldigi para ile tahtayi acti ve ttansfer yapiyor. Bizim tahta kapali transfer yapamiyoruz. Ekonomik durum berbat bence para yok futbolcular oynamak istemiyorlar. Mizo gitsin oldu olacak umit yok sebati hocaya takimi teslim edip genclere tecrube kazanditalim. Kotu dudinmek istemiyorum ama 2.lig yolu herhalde gozukuyor.