Spor Haber Girişi : 30 Nisan 2022 00:59

Şimdi destek zamanı

Şimdi destek zamanı
BB Erzurumspor kulübü, Kocaelispor maç biletlerini dünden itibaren internet üzerinden ve Passolig gişelerinden satışa çıkardı. Süper Lig yarışında taraftarların tribünleri doldurması arzu ediliyor.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, Kocaelispor’la oynayacağı zorlu maçına bilenirken, 12. Adam olan taraftarlardan yeni fedakarlık ve destek istendi.

 

Erzurumspor’un taraftarları ile var olan bir kulüp olduğunun altını çizen teknik heyet ve futbolcular, Kocaeli maçında Pazar günü taraftarların tribünleri doldurmasını arzu ediyor.

 

Teknik Heyet ve Futbolcular, “Tüm camiamızdan, Erzurumlulardan ve taraftar gruplarından destek bekliyoruz. Pazar günü saat 16:00’da tribünleri doldursunlar ve bize destek çıksınlar” dedi.

 

Biletler satışta ve ilgi bekleniyor

 

BB Erzurumspor- Kocaelispor maçının elektronik maç biletleri satışa çıkarıldı. İnternet üzerinden ve passolig gişelerinden yapılan bilet satışları devam ediyor. Kale arkası biletleri 10 TL’den satılırken, Maraton tribün biletleri 25 TL olarak belirlendi. Kapalı tribün biletleri 50 TL, VİP tribün biletleri ise 150 TL olarak açıklandı. Mavi-beyazlı kulüp, en kritik günlerinden taraftarlarından ilgi ve destek beklerken, tribünlerin dolmasını arzu ediyor. Pusula

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.