Eğitim Düzenleme Tarihi : 02 Eylül 2020 13:11 Haber Girişi : 02 Eylül 2020 13:22

Şimdi sıra dekanlarda!

Şimdi sıra dekanlarda!
Prof. Dr. Ömer Çomaklı, görevdeki dekan ve yüksek okul müdürlerini de değiştirir mi, bana göre değiştirir.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-İkinci dönem de rektörlüğe devam edecek olan Prof.Dr.Ömer Çomaklı rektör yardımcılarının tamamını değiştiğine göre fakülte dekan ve yüksekokul müdürlerini de değişir mi?

 

Şimdi soru bu!

 

Sanıyorum bu sorunun cevabı da eli kulağındadır. Bugün-yarın o konuda da bir basın açıklaması ile de illa ki karşılaşacağız.

 

Peki, rektör yardımcılarının tamamını değiştirerek yeni bir kadro ile ikinci dönem için start veren ve bu konuda büyük bir sürprize imza atan Prof.Dr.Ömer Çomaklı, görevdeki dekan ve yüksek okul müdürlerini de değiştirir mi, bana göre değiştirir.


Bunu niye böyle düşünüyorum, rektör hocanın yeni şeyler söylemek istediğinden. Ve bana göre rektör hoca da bir süre önce ufak ‘kafa dinlemek’ için gittiği İzmir’de bunu da planladı ve uygulama için bugün-yarın düğmeye basacak.

 

Peki, halihazırda görevde bulunan 28 Fakülte dekanı, 8 enstitü müdürü, 13 yüksek okulu müdüründen kaçı değişir, kaçı yerinde kalır.


Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm projesine ne denli önem verdiğini bildiğim ve biraz da rektör hocayı tanıyorsam, değişenler illa olacak ama işte kaçı kalır, kaçı gider, bu soruya cevap vermek zor.

 

Rektör yardımcılarının tamamını değiştiren ve yeni arkadaşları ile ikinci döneme başlayacak olan Prof.Dr.Çomaklı’nın mevcut fakülte ve yüksek okulların müdürlerinin tamamına yakınını değiştirirse çok şaşırmayacağımı da söylemek isterim, nokta.

 

Bu benim son kararımdır!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 03 Eylül 2020 12:37

    Değişim iyidir...

  • bölge eğitim 02 Eylül 2020 15:36

    Sağlık Hizmetleri Yüksek okulu mezunuyum!Bu yılı saymasak son iki yıldır mezuniyet programı bile yapamayan 3000 öğrenci mevcudu olan bir okulun yöneticileri devam edecek mi?

  • Nurullah Y. 02 Eylül 2020 14:43

    Hoca ile çalışan bir daha çalışmak istemiyor, mecbur değiştirecek.