Erzurum Düzenleme Tarihi : 02 Mart 2021 17:30 Haber Girişi : 02 Mart 2021 16:44

Sıradaki otel sana gelsin...

Sıradaki otel sana gelsin...
Öteden beri otel yoğunluğunun Palandöken'de olmasından dolayı şehir oteli kıtlığından sözedilir.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Her ne kadar son yıllarda bir çok şehir oteli de hizmete girmesine rağmen yine de yetersizliği konuşulur durur. O yüzden şehir oteli olarak da tanımlanan ve yapımı devam eden Hilton Oteli’nin dışında yeni bir otel için de Erzurum’da start verildi.

 

Bugüne kadar petrol istasyonu başta olmak üzere bir çok istihdama yönelik yatırımları ile tanınan Erzurumlu işadamı İbrahim Kırküzer, toplamda 145 odalı yıldızı bol bir otel için parayı kıyıyor. 2 bloktan oluşacak ve adı henüz konulmayan otel tam da Şehir Hastanesi ve Bölge Eğitim Hastanesi’nin karşısında yeralıyor.

 

4 kattan oluşacak otel inşaatına kış olmasına rağmen ağırlık veren İbrahim Kırküzer, Palandöken dağındaki otellerin dışında ki bölgede konaklamayı tercih edenlerin adresi olmayı hedeflediklerini belirtti. Çok amaçlı otellerinin sadece kış değil, yaz turizmine de hizmet vereceğini belirten Kırküzer, hem de pandemi döneminde böyle bir yatırım için 20 milyon lirayı gözden çıkardıklarını kaydetti. Düğün salonundan devasa restauranta, kapalı oto parkından, farklı ürünlerin sergilenip satıldığı işyerlerinden de oluşan yeni otelde 60’a yakın personelin istihdam edilmesi sağlanıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.