Spor Haber Girişi : 28 Temmuz 2023 11:51

Sistem arayışı

Sistem arayışı
Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sumqayıt ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kazanan Erzurumspor'da Teknik Patron Hakan Kutlu'nun sistem arayışı içinde de olduğu gözlerden kaçmadı.

Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sumqayıt ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kazanan Erzurumspor’da Teknik Patron Hakan Kutlu’nun sistem arayışı içinde de olduğu gözlerden kaçmadı.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Sumqayıt karşısında alınan 4-3’lük galibiyetin keyfi yaşanırken, Teknik Patron Hakan Kutlu hem sık sık oyuncu değişikliği yaptı hem de sistem denedi. 23b dakikada Hüseyin Mevlütoğlu, 44. Dakikada Eren Tozlu, 75. Dakikada Özgür Sert ve 86. Dakikada Gürkan Varlık’ın attığı gollerle Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sumqayıt’ı hazırlık maçında 4-3 mağlup eden Erzurumspor, Teknik Patron Hakan Kutlu 3-5-2 ve 4-4-2 sistemlerini denedi.

 

Eren kaldığı yerden

 

Erzurumspor’un hücumdaki en büyük gol silahı Eren Tozlu, Sumqayıt’a attığı enfes golle, geçen sezon ligde kaldığı yerden devam etti. Mavi-beyazlı oyuncu ilk hazırlık maçında gol attı.

 

Hüseyin’den siftah

 

Erzurumspor’un alt yapısından yetişen Hüseyin Mevlütoğlu da Mavi-beyaz forma altında, bu sezon ilk kez bir hazırlık maçında golle tanıştı. Genç futbolcu attığı golle moral buldu.

 

Kutlu’dan sistem denemesi

 

Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde Trendyol 1. Lig müsabakalarına hazırlanan ve özel maçlarla ilk onbiri oluşturmaya çalışan Erzurumspor’da Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncu değişikliklerinin yanı sıra sistem değişiklikleri de yaparak takıma en uygun sistemi sahada uygulamanın planları içerisinde tecrübeli çalıştırıcı, Sumqayıt takımı karşısında önce 3-5-2 sistemini ardından da 4-2-2 sistemini denedi. Her iki sistemde de hücum yönü üstünlüğünün Erzurumspor’un elinde olması Kutlu’yu bir hayli memnun etti. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.