Erzurum Haber Girişi : 09 Mayıs 2015 19:00

Şoförlöre 'trafik psikolojisi ve trafik etik kurallar' konferansı

Şoförlöre 'trafik psikolojisi ve trafik etik kurallar' konferansı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ve bir otomotiv firması tarafından 'Trafik Psikolojisi ve Trafikte Etik Kurallar' konulu konferans düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü ve bir otomotiv firması tarafından 'Trafik Psikolojisi ve Trafikte Etik Kurallar' konulu konferans düzenlendi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünce Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında 'Trafik Psikolojisi ve Trafikte Etik Kurallar' konferansı düzenlendi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen konferansa Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Suat Özdemir, Trafik Şube Eğitim Büro Amiri Başkomiser Zeki Özkan, üniversite öğrencileri, sürücüler ve davetliler katıldı.

Konferans hakkında bilgi veren Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Suat Özdemir, doğru bilinen yanlışların önüne geçilmesi için faydalı bir çalışma yaptıklarını söyledi. Özdemir, "Trafik Haftası çerçevesinde daha önceden planladığımız etkinliği bugün gerçekleştiriyoruz. Toplu taşıma araçları, sürücüleri, sahipleri ve uzun yol şoförlerine 'Trafik Psikolojisi ve Trafikte Etik Kurallar' konulu bir konferans düzenledik. Onların hal ve hareketlerini, trafik içerisindeki davranışlarına kadar her şeyin konuşulmasını istedik. Son zamanlarda Türkiye genelinde toplu taşıma araçlarının karışmış olduğu kazalar gündeme geldi. Bunlar basit dikkatsizlikler nedeniyle meydana geliyor. Bu konulara dikkat çekmek maksatlı böyle bir konferans düzenledik." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sedat 01 Ocak 1970 02:00

    Bn bi taksici olarak suat mudurun bu gorewi hak ettigi bilincinde dglim trafik muduru olup colugunu cocugunu arabada gezdrmek dgldr dewletin mali deniz dgl sayin suat hakaret etmekte dgl rabbimin kudreti buyuktur sesimizi duyan adam gbi adam dewlet buyugu yokmu