Erzurum Haber Girişi : 01 Şubat 2018 19:37

Sögütlü, Elektronikçiler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Sögütlü, Elektronikçiler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Elektronikçiler Odası seçimleri yaklaşırken, Elektronikçiler Odasına adaylığını açıklayan Necmettin Söğütlü ve Yönetimi, hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurumajans-Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Elektronikçiler Odası seçimleri yaklaşırken, Elektronikçiler Odasına adaylığını açıklayan Necmettin Söğütlü ve Yönetimi, hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İstikrar, güven ve dürüstlük ilkeleriyle hizmet yoluna talip olan başkan adayı Söğütlü, “Başkan olmak sadece aidat toplamak değil, esnaf kardeşlerimizle sürekli istişare halinde olup, sıkıntılarına çözüm odaklı çalışmaktır. Bizler değerli esnaf kardeşlerimizin helal kazanç sağladığı o elleriyle, Erzurum esnafının yanında olan biri olarak o değerli oylarına 26 Şubat 2018 tarihinde talip olduğumuzu tüm kardeşlerimize duyuruyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Her hafta farklı odaların seçimleri yapılırken, şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Elektronikçiler Odasına şu an itibariyle mevcut başkan ile zorlu rakibi ve iş sektöründe adından sürekli söz ettiren Necmettin Söğütlü bulunuyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.