Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2011 23:25

Son nokta!

Son nokta!
Mucize beklemedik, gururunuz için oynayın dedik.. Yeni kadro, 3 gollü TT Arena hezimetinin izlerini bir nebze de olsun sildi, ama Euro 2012`ye biz değil Hırvatlar gitti..
Erzurum Ajans-Mucize beklemedik, gururunuz için oynayın dedik.. Yeni kadro, 3 gollü TT Arena hezimetinin izlerini bir nebze de olsun sildi, ama Euro 2012`ye biz değil Hırvatlar gitti.. Şimdi şapkalar öne beyler.. Bu işi artık düzeltmeye ne dersiniz ?

Hırvatistan: 0 - Türkiye: 0

Stat
Maksimir

Hakemler
Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia xx, Bertino Cunha Miranda xx, Ricardo Jorge Ferraira Santos xx (Portekiz)

Hırvatistan
Pletikosa xx, Vida xx, Schildenfeld xx, Simuniç xx, Pranjiç xx, Srna xx, Modriç xx, Vukojeviç xx (Dk. 88 Da Silva ?), Rakitiç xx, Oliç xx (Dk. 62 Perisiç x), Mandzukiç xx (Dk. 78. Jelaviç x)

Türkiye
Sinan xx, Serkan x, Egemen xx, Ömer x, İsmail x, Hamit Altıntop xx, Selçuk Şahin x, Selçuk İnan x, Caner x (Dk. 36 Gökhan Töre x), Umut x (Dk. 71 Halil x ), Kazım xx

Sarı Kartlar
Dk. 5 Caner, Dk. 23 Serkan, Dk. 45+1 Egemen, Dk. 59 Hamit, Dk. 81 Selçuk İnan (Türkiye), Dk. 15 Vida, Dk. 45+1 Mandzukiç

::MAÇTAN DAKİKALAR::

5. dakikaka gelişen Türkiye atağında Selçuk İnan`ın savunmanın arkasına gönderdiği topa kimse dokunmayınca top direğe çarparak tekrar oyun alanına döndü. Kazım`ın vuruşunda kaleci Pletikosa gole izin vermedi.

15. dakikada Hırvatistan`da Srna`nın sağ taraftan kullandığı korner vuruşunda Simuniç`in kafayla dokunduğu top az farkla auta gitti.

21. dakikada Srna`nın sağ taraftan ceza alanına ortaladığı topa Oliç kafayla vurdu. Meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

27. dakikada gelişen Hırvatistan atağında Pakitiç ile verkaç yaptıktan sonra kendi topuyla sol çizgiye kadar inen Modriç`in yerden set şutunda kaleci Sinan gole izin vermedi.

35. dakikada hızlı gelişen Hırvatistan atağında Oliç`in ceza alanına gönderdiği pasta Mandzukiç, topu önce düzeltti ve ardından kötü bir vuruş yapınca meşin yuvarlak yandan auta gitti.

42. dakikada Oliç`in ceza alanı içinden dışarıya doğru çıkardığı topa Srna`nın yerden sert şutunda top kale direğinin yanından auta çıktı.

Maçın ilk yarısı golsüz berabere bitti.

63. dakikada gelişen Türkiye atağında savunmanın arkasına derinlemesine gönderilen topu Kazım takip ederken, kaleci Pletikosa ceza sahası dışına kadar çıkarak topu uzaklaştırdı.

64. dakikada Pranjiç`in sol taraftan kaleye doğru gönderdiği top savunmaya çarparak kornere gitti.

65. dakikada gelişen Türkiye atağında Hamit`in uzaktan sart vuruşunda top direğinin dibinden auta çıktı.

67. dakikada Hırvatistan`ın bulduğu pozisyonda Rakitiç`in yerden sert vuruşunda kaleci Sinan, yerden gelen topu uzanarak kornere çeldi.

77. dakikada hızlı gelişen Hırvatistan atağında Mandzukeç ile paslaşan Rakitiç, ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Rakitiç`in açısını kapatan kaleci Sinan topa son anda dokunarak kornere gönderdi.

83. dakikada Rakitiç`in vuruşunda savunmaya da çarpan top az farkla üstten auta gitti.

Maç golsüz berabere tamamlandı.

Bu sonuçla ilk maçı 3-0 kazanan Hırvatistan, finallere katılmaya hak kazandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.