Spor Düzenleme Tarihi : 17 Eylül 2020 20:45 Haber Girişi : 17 Eylül 2020 20:49

Sörloth'un transfer bedeli: 24 milyon Euro

Sörloth'un transfer bedeli: 24 milyon Euro
Alexander Sörloth'un kiralık sözleşmesinin feshi için Crystal Palace ve Trabzonspor anlaşmaya vardı.

Erzurumajans-Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin 48 saat içerisinde noktalanabileceğini ancak Palace'ın aynı parayı istediği için görüşmelerin uzadığını ifade etmişti. RP Leipzig oyuncunun bonservisine yaklaşık 22 milyon sterlin (24 milyon Euro) ödeyecek. Bu para Trabzonspor ve Palace arasında eşit paylaşılacak.

 

Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth'un Bundesliga temsilcisi RB Leipzig'e transfer düğümü çözülüyor. The Athletic'ten Matt Woosnam'ın haberine göre transfer konusunda anlaşma sağlandı! Sörloth yeni sezonda Leipzig forması giyecek.

 

İŞTE ANLAŞMA ŞARTI

 

Alexander Sörloth'un kiralık sözleşmesinin feshi için Crystal Palace ve Trabzonspor anlaşmaya vardı. RP Leipzig oyuncunun bonservisine yaklaşık 22 milyon sterlin (24 milyon Euro) ödeyecek.


Bu para Trabzonspor ve Palace arasında eşit paylaşılacak. Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland da Alexander Sörloth'un RB Leipzig'e transfer olduğunu açıklamıştı.

 

(SPORX)
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.