Erzurum Haber Girişi : 25 Haziran 2021 17:53

"Sorumlusu ben olurum" dedi sahip çıktı!

Erzurum Ajans'ın 'Katledecekler' başlıklı haberinden sonra açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, "Okulumuzu yıkıp yeniden yapacağız. Hem yıkım hem de inşa sürecinde tek bir ağaca zarar gelmesine asla izin vermem. Sorumlusu ben olurum" dedi

ERZURUM AJANS - Onur SAĞSÖZ / Yakutiye İlçesi Kongre Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin depreme dayanıksız olduğu için yıkılacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, ağaçların zarar görmeyeceğini söyledi.

 

80 dönüm arazi üzerine kurulu olan lisenin TOKİ tarafından yeniden yapılacağını kaydeden Müdür Kaygusuz, “Bu yıl 40 okulumuzda deprem güçlendirme çalışması yapacağız. 10 okulumuzu da yıkıp yeniden inşa ettireceğiz. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu 10 okuldan biri. İdari bina ve atölyeleri biraz daha büyütüp yenilerini yapacağız. Ancak kesinlikle ağaçlar zarar görmeyecek. Hassasiyetinizi anlıyorum ama ben de bu konuda çok hassasım. Bir ağacın bile kesilmesine izin vermem. Sorumlusu ben olurum. Bahçedeki tüm ağaçları en iyi şekilde koruyacağız” diye konuştu.  

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Alperen 25 Haziran 2021 20:59

    Ya bırakın bu söylemleri artık. Her ağaç kesme haberinden sonra birilerinin başını belaya sokuyorsunuz. Sonra insanlara sahip çıkmıyorsunuz. Ağaç konusunda samimi olduğunuza inanmıyorum. Yorumumu da yayınlar mısınız bilmem. Geçen yıl eski kombinada bulunan ağaçlarla alakalı haberinize kaç defa yorum yazdım. Siz çok iyi gazatecisiniz ya hiç birini yayınlamadınız.