Spor Haber Girişi : 18 Temmuz 2021 13:49

Sosyal medya çıkışı!

Sosyal medya çıkışı!
Dadaşların Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, transfer çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirterek,  "Erzurumspor'un bir yönetim mekanizması var. Bu kulübü sosyal medya yönetemez" dedi.

ERZURUM AJANSTFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İsmi sır gibi saklanan iki yabancı futbolcunun bugün kente gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

 

Dadaşların Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, bir ayı aşkın süredir transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini belirterek, “Erzurumspor’un bir yönetim mekanizması var. Bu kulübü sosyal medya yönetemez. Geçmişte sosyal medya paylaşımları transferde Erzurumspor’a pahalıya patladı. Sosyal medya paylaşımları bizi kaosa sürükler” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde bir futbolcunun isminin gizli tutulmasına rağmen sosyal medyadan paylaşılması karşısında tepkisini dile getiren ve bu konudaki eleştirisini açık açık beyan eden Bilazer, “Bu kulüpten maalesef dışarıya bilgi sızdırılıyor ve bundan da çok rahatsızız” demişti.

 

"Gençler ve tecrübeliler harmanlanacak"

 

Öncelikli hedeflerinin Kurban Bayramına kadar çekirdek kadroyu oluşturmak olduğunu ve bunun için harıl harıl çalıştıklarını belirten Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, “Erzurumspor olarak genç ve tecrübe futbolcuları harmanlayarak  lige kadar ortaya hazır bir kadro oluşturmak istiyoruz. Taraftarımız biraz daha sabırlı olsun zevkle izleyecekleri ve gurur duyacakları bir takım oluşturacağız” dedi.

 

Kulüp olarak scout ekiplerinin izlediği oyuncuların üzerinde durduklarının altını çizen Bilazer, “100’ün üzerinde futbolcu izledik ve o isimlerin arasından kadromuzu oluşturuyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERCAN 22 Temmuz 2021 10:17

    Kaliteli futbolcumuz sevgili muzaffer teknik adamlık farklı.Kadro toplama.Başarı zor ama imkansız değil.Trabzonun alt yapısı olan Erzurum yönetim zaafiyeti ile tarihe karışabilir.Dikkat