Erzurum Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 12:29

Soygundan sonra polis noktası kuruldu!

Soygundan sonra polis noktası kuruldu!
Erzurum'da kuyumcu esnafın yoğun olduğu Taşmağazalar semtinde artan hırsızlık olaylarının ardından bölgede polis noktası oluşturuldu.

Geçtiğimiz hafta yaşanan hırsızlık olayında Gürcistanlı 4 kişi bir kuyumcunun duvarını delerek girdikleri işyerinden kilolarca altın çalmışlardı.

 

 

Yaşanan bu son olaydan sonra Erzurum Emniyet Müdürlüğü Taşmağazalar bölgesine polis noktası kurdu. Çarşı esnafı, "Nihayet" yorumununda bulundu. 

 

 

Erzurum Kuyumcular Odası Başkanı Özkan Koçak, “3-4 ay kadar önce Emniyet Müdürümüz Levent Tuncer’in girişimleriyle bir güvenlik toplantısı yaptık. Kapkaç, hırsızlık olaylarına karşı. Akabinde buranın polis noktası olması gerektiğini ama eksik olup olmadığını mevcutta olan polis karakolun unda gittiğini bunun telafisini nasıl yapabiliriz bunun araştırmasını yaptık, müdürümüz geldi çarşıyı gezdik nasıl bir şey yapabiliriz. Karşımızda gördüğünüz bu yeri tespit ettik burası atıl vaziyetteydi burayı yaptırdık belediyemizin de desteği ile sonrasında burayı polis noktası yaptık."

 

 

"Polis noktasında şuanda son aşamadayız. Çarşımızda bulunan 20-22 arası kamera sistemi 7 gün 24 saat kör noktaları da görerek polis noktamızdan izlenecek. Polisimiz, bekçimiz burada 24 saat dönüşümlü olarak duracak hem çarşımızı tur atacaklar hem de kamera sistemi ile izleyebilecekler” dedi. İHA 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • remzi konar 06 Mayıs 2023 22:26

    polis merkezi taşmağazalar caddesine hayırlı olsun şimdi sıra taşmağaların trafiğe açılması kaldı eskiden olduğu gibi taşmağazardan alış veriş yapmayı eski hareketli günleri çok özledik sayın valimizden ERZURUMUN VE ERZURUMLULARIN acil istediği umarım bu isteğimiz yakın zamanda yerine gelir.

  • ALİ MURAT URAL ERZURUM 04 Mayıs 2023 13:27

    bravo...OLMASI GEREKENİ YAPTILAR.......EMEĞEİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM....