Spor Düzenleme Tarihi : 09 Eylül 2020 12:13 Haber Girişi : 09 Eylül 2020 12:35

Söylenenler bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar!

Söylenenler bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar!
Çoğu gibi ben de BB Erzurumspor'un bu sezon süper ligde ne yapacağını merak ediyorum. Ve çoğu gibi ben de yapılan transferler konusunda sağlıklı bir değerlendirme yapamıyor, umut veya herhangi bir umutsuzluk taşımıyorum.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Ne ‘’iyi’’ ne de ‘’kötü’’ deme kabiliyetine malik değilim. Tam ortadayım. ‘’Bekleyip, görelim’’ diyip,  orta sahada top dolaştıranlardanım. Ölü taklidi yapmıyorum, bu konuda bayağı bir ölüyüm! Niye böyleyim, çünkü gelen oyuncuların büyük bir bölümünü tanımıyorum. Nasıl bir kadro bizi bekliyor, hiçbir fikrim yok. En azından benim yok. Ankaragücü maçı ile start verecek olan mavi-beyazlıların henüz bir hazırlık maçını dahi seyretmemiş olmamız dahi herşeyi anlatıyor mu zaten.

 

Hal böyle iken başkan ve hoca dahil, her kim mücadele edecek olan oyuncu grubu ile ilgili ne söylerse söylesinler, söyledikleri bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar. O kadar net. Sanırım Erzurum takımı ile ilgili ancak Ankaragücü maçı bize bir ışık verir. O maç da elbette ölçü değildir ama yine de bir şeydir o. Bugün kurmayı düşündüğümüz  cümle ancak o maçın akabinde kurulur, harfte, rakamda vücut bulur. Onun dışında bana kimse bir şey anlatmasın, dinlemem. Hele hele 4 büyüklerin dışında cümle alemimizin hangi takımın ne durumda olduğunu da bilmiyor olması bu konuda bir fikrimizin olmamasını da teyit ediyor. Kim ne yapmış, etmiş bilmiyoruz. Siz bakmayın. İnanıyorum ki ben kadar, bu biz kadar, bu transferlerde imzası ve de sorumlulukları olanlar da çaktırmıyorlar ama alttan alta merak ediyorlardır. Nasıl bir şey onları bekliyor diye. Kesin öyledir, bundan adım kadar eminim. İnşallah bir an önce televizyondan dahi olsa izlemeyi istediğimiz, özlediğimiz futbol bize şans getirir, sıkıldığımız bu günlerde, dönemlerde Erzurum takımı sayesinde yüzümüz güler, stres atarız. Bu benim son kararımdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.