Erzurum Düzenleme Tarihi : 07 Eylül 2020 16:01 Haber Girişi : 07 Eylül 2020 16:15

Sözde gazeteci Erzurumlulara 'eğitimsiz' dedi

Sözde gazeteci Erzurumlulara 'eğitimsiz' dedi
İl Pandemi Kurulu toplantısı sonrasında düzenlenen basın toplantısında gazeteci olduğunu iddia eden bir kişi Erzurumlular için 'eğitimsiz' dedi. Vali Okay Memiş, şahsın konuşmasına hemen müdahale etti.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Mart ayından bugüne 8’inci kez toplanan İl Pandemi Kurulu toplantısının ardından Vali Okay Memiş, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kentteki son durumu aktaran Vali Memiş, toplantının sonunda gazetecilerin sorularını almak istedi.

 

 

KİM BU SÖZDE GAZETECİ

 

Kendisini ‘Erzurum 15 Temmuz Gazetesi ve Polis Olay Yeri Gazetesi’ Erzurum Bölge Temsilcisi olarak tanıtan Bülent Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz yolcular için otobüs sahiplerine verdiği destekle ilgili konuşmaya başladı. Aynı zamanda özel halk otobüsü sürdüğünü dile getiren sözde gazeteci, “Halkı gözlemliyorum, Erzurum tabiriyle ‘hayınlık’ (çekememezlik) var. ‘Belediye yok bir ay yatırıyor, bir ay yatırmıyor’ diyorlar ama ben Mehmet Sekmen başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca maskesiz yolcu almıyorum ama Erzurum’da eğitimsiz insanlardan dolayı biraz zorlanıyoruz” dedi.

 

 

VALİ MÜDAHALE ETTİ

 

Bunun üzerine Vali Okay Memiş sözde gazeteciye müdahale ederek, “Öyle demeyelim. Vatandaşımıza öyle demeyelim. Bizim vatandaşımız memnuniyetle ifade edebilirim ki, bugüne kadar koyduğumuz bir çok yasağa uydu. Ayrıca eğitim durumumuz da hiç fena değil” dedi.

 

 

SAHTE BASIN KARTI!

 

Üzerinde polis logosu bulunan ve fotoğrafıyla birlikte ’Polis Olay Yeri Gazetesi Bölge Temsilcisi Bülent Kaya’ yazılı bir kart taşıyan şahsın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından verilen basın kartı bulunmadığı anlaşıldı. Şahsın toplantıya girebilmek için dilekçe verdiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 08 Eylül 2020 14:57

    Adam kötü bir şey dememiş ki eğitimsiz demiş haklı da genel olarak değil ama erzurum halkının çoğunda bu eğitimsizlik var neyi saklıyoruz hala maskesiz gezen bir sürü insan var haberi yapanda bu haberi okuyanlarda bilmiyorlar mı o kadar dikkatli olunsa kutlamalar olsun diğer etkinlikler olsun görüyoruz vatandaşın halini ondan mı hala hastaneler dolu ondan mı hala sürekli bakan erzurumu paylaşıyor.

  • Erdaş 08 Eylül 2020 10:01

    Bu kibirle bu kafa yapısıyla arkadaşı incelemek gerek

  • Nabi 08 Eylül 2020 05:23

    Aldığı eğitime bak konustugu laflara bak tipe bak okadar milletin içinde düştüğü duruma bak sen hangi okul mezunusun ilk okul terkmi Allaha kurban olum böyle cahilleri farş ediyor emin olun buadam maske bile takmıyor

  • Hakaret etmemiş 07 Eylül 2020 19:01

    Eğitimsiz hakaret değildir. Eğitimsize, eğitimsiz denir.