Erzurum Haber Girişi : 13 Aralık 2022 16:08

Sözde kanaat önderi devletin yatırım toplantısına katıldı

Sözde kanaat önderi devletin yatırım toplantısına katıldı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na hiçbir statüsü olmamasına rağmen Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen'in de katılması tepki topladı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Dönem Başkanı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında Erzurum'da yapıldı.

 

KUDAKA’nın 2023 yılı çalışma programı ve bütçesinin görüşüldüğü toplantıya daha önce yaptığı bazı açıklamalarla büyük tepki toplayan Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı İbrahim Özmen’in de katılması dikkat çekti.

 

Kalkınma ajanslarının yönetim kurulu hizmet alanlarındaki illerin vali, belediye başkanı, il genel meclis başkanı ile ticaret ve sanayi odası başkanlarından oluşuyor.

 

‘İMAN ÖLÇER’ SÖZDE KANAAT ÖNDERİ!

 

KUDAKA’nın Erzurum’da bulunan hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya bu defa Yönetim Kurulu Başkanı Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hiçbir resmi statüsü olmamasına rağmen Erzurum Kanaat Önderleri Derneği Başkanı Özmen’in de katılması tepki topladı.

 

Özmen, daha önce yaptığı açıklamalarda CHP’yi din düşmanlığı ile suçlamış, Said Nursi ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a övgüler yağdırarak, “Tayyip Bey’in yanına gelmeyen adamın imanından şüphe ederim…” açıklamasıyla gündeme gelmişti.

 

 

KİM, HANGİ SEBEPLE DAVET ETTİ?

 

Erzurum Valiliği, “Vali Bey toplantıya gittiğinde İbrahim Özmen de toplantı masasındaydı” bilgilendirmesi yaparken, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven de “Kimin davet ettiğini veya getirdiği bilmiyorum. Toplantı salonuna girdiğimde oradaydı” açıklaması yaptı. 

 

Kendine “Kanaat Önderi” diyen İbrahim Özmen’in toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte geldiği ve toplantının sonun kadar da masada kaldığı öğrenildi. Toplantıda Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e övgüler yağdırıp, hizmetleri için teşekkür ettiği ifade edilen Özmen’in, şehrin kalkınmasıyla ilgili de “Erzurum mutlaka kalkındırılmalı” diyerek görüş belirttiği öğrenildi. HABER MERKEZİ

 

SİYASİ PARTİLERDEN SERT TEPKİLER

 

Kendini şehrin 'kanaat önderi' zanneden İbrahim Özmen’in resmi bir kurum olan KUDAKA’nın toplantısına keyfi bir şekilde katılmasına siyasilerden sert tepkiler geldi. Sosyal medya hesaplarından bu durumla ilgili eleştirilerini dile getiren siyasiler, yaşanan skandala sebebiyet verenlerin kim olduğunun açıklanmasını istediler. 

 

İşte konuyla ilgili tepkiler… 

 

 

İYİ PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ NACİ CİNİSLİ: Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) resmi toplantısına bir GARİP derneğin başkanı Erzurum adına katılmış. AKP, Erzurum’a kayyum mu atadı da haberimiz olmadı?? Böyle saçmalıklarla Erzurum’umuza yük olan AKP zihniyetini kınıyorum.

 

 


CHP İL BAŞKANI SUAT DÜLGER: Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın yaptığı resmi toplantıya kanaati ne olduğu belli olmayan İbrahim Özmen adlı kişinin de katıldığı belirlenmiştir. Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na alçakça iftiralar atan bu İbrahim Özmen denilen zat KUDAKA toplantısına hangi vasıf ve görev için çağrılmıştır ?  Bu Kişinin liyakatı nedir? KUDAKA'nın ilgili sorumlusu, Erzurum Valiliği acilen bir açıklama yapmak zorundadır. Genel Başkanıma bu hakaretleri yaptığı için mi resmi sayılabilecek bir kurumun toplantısına çağrılmıştır? Bunun sorumlusu kim ise açıklama bekliyoruz. 

 

Ne yazık ki devlet aklı artık yok, muhalefet partilerine hakaret eden, eğitimsiz, nerden kanaat önderi olmuş bilinmeyen, AKP militanlığı yaptığı için bir derneğe başkan yapılan bir kişi KUDAKA toplantısına Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile katılabiliyor!!! 

 

Acep hangi konularda o müthiş fikirlerini sundu bu muhterem? Nasıl katkı sağladı? Erzurum bu gibi partizanlıklar nedeniyle 20 yılda Malatya, Elazığ ve Sivas gibi illerin gerisinde kaldı her açıdan, yazıklar olsun… 

 

 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MELİH KIRKPINAR: Ülkenin geldiği durum. Şehre zerre faydası olmayan ve kendilerine Erzurum Kanaat Önderleri derneği ismini veren oluşumun Başkanı KUDAKA toplantısında.  Esefle baktığım bir fotoğraf…

 

 

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI VAHİT BİNGÖL: Bugün Erzurum’da yapılan KUDAKA toplantısına görevi olmadığı halde katılan dernek başkanının toplantıda bulunmasının sebebini kim açıklayacak?

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 17 Aralık 2022 17:55

    O kadar yazdiniz çizdiniz emek verip çaba harcadiniz.Bir Özmen kadar değer görmediniz.

  • Hahahaha 16 Aralık 2022 16:08

    P*rnocu İbrahim oldu Kanaat Lideri hey yavrum hey... He birde Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile aynı toplantıda Erzurum için erotizm fikirler sunuyor.

  • Aklıma mukayyet ol 15 Aralık 2022 18:29

    Arkadaş bu adamı tanıyanlar bilir. Divan palasın orada kahvede porno film oynatırdı. Valinin başkanın bundan haberi yok mu

  • NY 15 Aralık 2022 08:30

    Cahil gelsinde biraz feyz alsın demişler sanırım

  • AYAZ KAAN 14 Aralık 2022 15:58

    ASIL SORU ismi geçen kişinin orda herhangi bir vasfı yada bulunma sebebi yoksa diğer yetkililer onu neden kaldırmadı yada kendileri o masaya NİYE oturdu. BOŞ BULDUĞUN KOLTUĞA OTURMA MODASIMI VAR