Spor Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 10:22

Sözeri: Gözümü kırpmadan oynatırım

Sözeri: Gözümü kırpmadan oynatırım
BB Erzurumspor Teknik Patronu Erkan Sözeri, takımla birlikte kampta bulunan genç oyunculara övgü yağdırdı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Tüm samimiyetimle konuşuyorum. Genç futbolcularım beklentilerimin üzerinde çıktılar" dedi.

ERZURUM AJANS - TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da genç futbolcular teknik direktör Erkan Sözeri’nin gözüne girmeyi başardı.

 

2020-2021 sezonunda Ağrı 1970 Spor’da başarılı bir sezon geçiren Muhammed Furkan Özhan ve Cengizhan Bayrak’ın yanı sıra  U19 Yaş Takımının formasını giyen Oğuzhan Yağcı, Fırat Aymak, Eyüp Oskan, Fırat Şaşi, İdris Erdal, Yusuf Koç, Ahmet Eren Akgüney, Serhat Duman, Güney Yılmaz, Edu Ndiaye ve Hüseyin Mevlütoğlu kampta yer alıyor. Genç futbolculara övgüler yağdıran Teknik Patron Erkan Sözeri, “Tüm samimiyetimle söylüyorum. Genç futbolcularımız beklentilerimin üzerinde çıktılar” diye konuştu.

 

"Gözümü kırpmadan oynatırım"

 

Mavi-beyazlı takımın hocası Sözeri, genç futbolcuların içlerinde kalacakların da olacağına işaret ederek, “İnanın bu çocukların hepsi çok iyi. Ama bizimde hedefimiz var. Hedef şampiyonluk. İnanan orta saralar için mücadele eden bir takım olsak hiç tereddüt etmeden bu gençlerin 5’ini 6’sını sahaya sürerim gözümü kırpmadan. Ama bir gerçek var ki, biz şampiyonluğa oynayan bir takımız.  Şu an o riskleri göze alacak durumda değiliz” dedi.

 

Kiralık vermeyi düşünüyoruz

 

Takımla kampta bulunan isimlerden kalacak olan gençlerin de olacağına işaret eden Teknik Patron Erkan Sözeri, “Bizimle kalacak olan oyuncularda olacak. Ama biz bazılarını 2. Ya da 3. Lig takımlarına kiralık vererek orada oynamalarını ve önümüzdeki dönemler için daha hazır dönmelerini sağlayacağız” şeklinde konuştu. Nurullah PALA

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERCAN 22 Temmuz 2021 10:28

    Hocam senin genç oynatma cesaretin zaten yok.Günlük başarı kovalayan kulübümüzün genç oyuncusu yokki.Trabzondan gelen gençleri kadroda tut.Yoksa erken gidersin.Sahipsiz Erzurum gençlerini takımına antrenman versin diğe kampa aldın.Kiraya ver.Hesap soran olmaz.Trabzon gurubu ile uğraşma