Spor Haber Girişi : 22 Ekim 2021 15:32

Sözeri'nin tatlı telaşı!

Sözeri'nin tatlı telaşı!
BB Erzurumspor bugün özel uçakla Samsun'a gidiyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor, zorlu Samsunspor maçı için bugün özel uçakla Karadeniz’e giderek, kampa girecek. Teknik Patron Erkan Sözeri, takımda Batuhan dışında sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması nedeniyle ilk onbiri kurma konusunda tatlı bir telaş yaşıyor.

 

FF 1. Ligde Caner Ak’ın düdük çalacağı maçta yarın akşam saat 19:00’da Yılport Samsunspor’a konuk olacak BB Erzurumspor, bu mücadelenin son hazırlığını bugün yaptıktan sonra özel uçakla Samsun’a gitti.

 

Karadeniz ekibi ile 10’un haftanın en zor sınavına çıkacak olan Teknik Patron Erkan Sözeri yönetimindeki Mavi-beyazlılar, sahadan puan ya da puanlar çıkarmanın planlarını yapıyor.

 

Batuhan dışında Sakat ve cezalı oyuncu yok!

 

BB Erzurumspor’da sakatlığı geçmeyen Hasan Batuhan Artaslan dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

İdeal kadro ile Samsun’a gidecek olan Dadaşta, teknik patron Erkan Sözeri,  tatlı bir telaş yaşıyor. Özellikle Altınordu maçının ikinci yarısında sergilenen muhteşem oyun ve oyuncuların gösterdiği performans ilk onbiri kurma konusunda tecrübeli çalıştırıcı Sözeri’yi bir hayli zorlayacak.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.