Spor Haber Girişi : 16 Ekim 2021 15:13

Sözeri ve Eroğlu 1'er kez kazandı

Sözeri ve Eroğlu 1'er kez kazandı
Yarın Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak olan Erzurumspor-Altınordu maçı iki takım teknik direktörünü yakından ilgilendiriyor. 

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Erkan Sözeri, Erzurumspor’un başında Altınordu’yu Kazım Karabekir’de mağlup etmişti.  Hüseyin Eroğlu’nun takımı ise İzmir’de kazanan taraftı.

 

 

BB Erzurumspor ile Altınordu karşılaşması her iki takımın camiası ve taraftarı için büyük önem taşırken, teknik adamları da yakından ilgilendiriyor.

 

10 yılı aşkın süredir Altınordu FK’nın başında bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, bir çok kez BB Erzurumspor’a karşı rakip olurken, Erkan Sözeri de daha önce Erzurumspor’un Hocası olarak Ege temsilcisine karşı iki kez rakip olmuştu.

 

2019-2020 sezonunda Erkan Sözeri yönetimindeki Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı’nda Jasmin Scuk’un golüyle İzmir ekibini 1-0 mağlup ederek üç puanı alan takım olmuştu.

 

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Altınordu FK ise kendi evinde Erzurumspor’a karşı 2-1 galip ayrılmıştı. Juju Hamroun’un golü Dadaşlara yetmişti.

 

Altınordu’nu galibiyet golleri Metehan Mimaroğlu ve Okan Derici’den gelmişti.

 

İki teknik adamında şu anki takımlarının başında birbirlerine karşı 1’er galibiyeti bulunurken, yarın skoru kendi lehine çevirmenin mücadelesini verecekler.

 

Erkan Sözeri’li Erzuruspor, bu sezon 8 maçta 15 puan toplarken, Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Altınordu FK ise 8 karşılaşmadan 10 puan çıkarabildi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.