Siyaset Haber Girişi : 17 Mart 2012 10:15

SP Genel Başkanı Kamalak Bayburt'ta

SP Genel Başkanı Kamalak Bayburt'ta
Partisinin divan toplantısına katılmak üzere Bayburt’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Partisinin divan toplantısına katılmak üzere Bayburt’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın yanı sıra SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, SP Genel İdare Kurulu Üyesi ve Bayburt Eski Milletvekili Suat Pamukçu, SP Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, SP Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur ve Merkez İlçe Başkanı Abdulmecit Bekmezci de katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Polat, Bayburt ve Belediye çalışmaları hakkında Genel Başkan Kamalak’a bilgi verdi.
Muhalefetten beklentilerini dile getiren Belediye Başkanı Polat, “Hayra motor şerre fren olmanızı temenni ediyoruz. Olaylara bakarken daha geniş, daha Kur’ani ve Peygamberi açıdan bakmamız, hepimizin görevidir. Bana göre muhalefetin görevleri iktidarın doğru adımlarına destek olmalı, yanlış adımlarında da müslümanın bir görevi olan kardeşini zarara sokmama adına müdahale etmelidir.”diye konuştu.
Muhalefet olarak iktidarın doğru çalışmalarına destek verdiklerini belirten Prof. Dr. Kamalak, örnek olarak son günlerde gündemde olan zorunlu eğitimin 12 yıla çıkmasına sıcak baktıklarını dile getirerek, “TBMM'de milli eğitim kanunu görüşülüyor. Biz zorunlu eğitim 4+ 4+ 3 olmalı diyorduk. Ama olsun 4+ 4+ 4 te kabulümüzdür” dedi.
Sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak’a Bayburt taşından yapılmış Saat Kulesi maketi hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.