Spor Haber Girişi : 29 Mayıs 2022 20:15

Spor Toto 1. Lig Play-Off: İstanbulspor: 0 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1

Spor Toto 1. Lig Play-Off: İstanbulspor: 0 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1
Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Bu skor BB Erzurumspor'un Play - Off finali oynamasına yetmedi.

ERZURUM AJANS / Büyük umutlarla İstanbul deplasmanına giden BB Erzurumspor, İstanbulspor'u tek golle geçti ancak ilk maçı 4-2 kazanan İstanbulspor adını finale yazdırdı.

 

 

Maçtan dakikalar:
19. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından Novikovas’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Alperen meşin yuvarlağı kornere çeldi.


42. dakikada Rroca’nın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Ethemi, son çizgiye inerek kale önüne aktardığı pasta Aykut Demir, İbrahim Yılmaz’dan önce dokunarak topu kornere gönderdi.
 

48. dakikada Mucahit’in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Olanare, rakibini geçerek yaptığı vuruşta kaleci Alperen meşin yuvarlağı oyun alanına çeldi.
 

54. dakikada Melih Kabasakal’ın ceza sahası sağ çaprazından sert şutunda kaleci Szumski, meşin yuvarlağı oyun alanına çelerken, sol tarafa açılan topu savunma uzaklaştırdı.
 

56. dakikada Melih, rakiplerini geçerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kale direğinin yanından dışarı gitti.
 

63. dakikada Kağan Bağış, rakibinden sıyrılarak sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun pasında penaltı noktasında kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim Yılmaz’ın gelişine yaptığı şutta top, yakın direğin dibinden az farkla dışarı gitti.
 

78. dakikada orta alanda topla buluşan Emir Kaan, rakibini geçerek sol taraftan ileri çıktı. Emir’in ceza sahası dışı sol çaprazından pasında Muammer Sarıkaya, topun gelişine yaptığı vuruşta top az farkla dışarı çıktı.
 

80. dakikada Muammer’in ceza sahası içi sağ tarafından verdiği pas savunmadan sekerken, kale önünde Emir Kaan’ın yakın mesafeden vuruşunda top üstten dışarı gitti.
 

85. dakikada kaleci Alperen tek yumrukla topu uzaklaştırırken, Aykut Demir’in röveşatasında kaleye giden topu Ali Yaşar eliyle kesti. Hakem Atilla Karaoğlan, pozisyonu penaltı olarak değerlendirirken Ali Yaşar’a da kırmızı kart gösterdi.
 

87. dakikada beyaz noktanın başına gelen Novikovas, kaleci Alperen’in sağından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

 

Stat: Necmi Kadıoğlu
Hakemler: Atilla Karaoğlan xx, Ali Saygın Ögel xx, Hakan Yemişken xx
İstanbulspor: Alperen Uysal xx, Oğuzhan Berber xx, Mehmet Yeşil xx, Emrecan Uzunhan xx, Ali Yaşar xx, Melih Kabasakal xx, Ferhat Yazgan xx, Eduart Rroca xx (Muammer Sarıkaya dk. 76 xx) Jetmir Topalli xx (Tuncer Duhan Aksu dk. 88 ?), Valon Ethemi xx (Kağan Bağış dk. 50 xx), İbrahim Yılmaz x (Emir Kaan Gültekin dk. 76 xx)
Yedekler: Mücahit Serbest, İsmail Şahinbaş, Berkay Görmez, Kristal Abazaj, Okan Erdoğan, Michael Ologo
Teknik Direktör: Osman Zeki Korkmaz

 

BB Erzurumspor: Jakub Szumski xx, Orhan Ovacıklı xx (Süleyman Koç dk. 80 ?), Mustafa Yumlu xx, Aykut Demir xx, Mucahit Albayrak xx, Estrela xx (Herolind Shala dk. 81 ?), Gökhan Alsan x (Batuhan Artarslan dk. 70 xx), Olanare x (Aly Malle dk. 58 xx), Novikovas xx, Emircan Altıntaş x (Martin Hasek dk. 70 xx), Eren Tozlu xx
Yedekler: Göktuğ Bakırbaş, Rıdvan Yağcı, Eyüp Oskan, Hüseyin Mevlütoğlu
Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer
Gol: Novikovas (dk. 87 pen.) (BB Erzurumspor)
Kırmızı kart: Ali Yaşar (dk. 85) (İstanbulspor)
Sarı kartlar: Ferhat Yazgan, İbrahim Yılmaz (İstanbulspor), Eren Tozlu, Mucahit Albayrak, Batuhan Artarslan, Szumski (BB Erzurumspor)

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş Eşref 30 Mayıs 2022 11:01

    Buraya kadar he. Hele birkaç tane iyi futbolcu alsaydıniz buraya kadar olmazdı belki şu an finalde idiniz. Hele bakın ki Bandırma, Dadaş kent kadar bir yer final oynuyor. Çok utanılacak bir durum.

  • levent sütçü 30 Mayıs 2022 10:40

    Sayın Yönetime Mesajımdır; Maçtan önce yaptığınız 14 milyon TL. ile yaklaşık 1.000 (BİN) adet dana alıp yaylaya besiye gönderseydiniz başına da lisanslı bir çoban ve teknik heyet koysaydınız emin olun ki en azından her sene Play Off oynayacak hiç masrafsız bir takım oluştururdunuz. Bundan başka hem Erzurum hem de Ülke ekonomisi de kazanırdı. Biz gerçekten ticareti de bilmiyoruz.

  • levent sütçü 30 Mayıs 2022 10:40

    Sayın Yönetime Mesajımdır; Maçtan önce yaptığınız 14 milyon TL. ile yaklaşık 1.000 (BİN) adet dana alıp yaylaya besiye gönderseydiniz başına da lisanslı bir çoban ve teknik heyet koysaydınız emin olun ki en azından her sene Play Off oynayacak hiç masrafsız bir takım oluştururdunuz. Bundan başka hem Erzurum hem de Ülke ekonomisi de kazanırdı. Biz gerçekten ticareti de bilmiyoruz.

  • Muhammet Göleli 30 Mayıs 2022 10:10

    ilk maçta Mustafa akbaşa görev veren hoca anladın mı ne kadar hatalı olduğunu otur o dört gol kimin kademe hatası ve geç kalışı ile yenilmiş izle, sen nasıl Aykut'u kesersin dünkü maçın en iyisiydi Aykut. Şimdi al akbaşınıda karabaşınıda git be adam!!!

  • Ömer 30 Mayıs 2022 00:26

    Muzaffer hoca oyuncu değişikliğinde geç kaldı . Takımda ruh kalmamış büyük temizlik lazım. İşe yaramaz oyuncular gönderilmeli genç kaliteli oyuncu alınmalı . Nerde derseniz inanın ikinci üçüncü ligde iyi oyuncular var neden takip edilmiyor ucuza da gelir . Yabancı çöplerden on kat iyidir . Aslında Erzurum bu oyunu ile süper lige çıkmayı hakketmedi . Böyle fırsat ele geçmezdi neyse belki de hayırlısı böyle daha iyi .

  • Dadaşın birisi 29 Mayıs 2022 22:39

    Şu biri vardı saha kenarında adı neydi unuttum ya ona sormak lazım noldu ha noldu? Bir şehrin umutları, hayalleri kaydı gitti iyi mi oldu? Derhal yönetimdeki beyler kendi mesleki işlerine sarılıp, bu işleri ise becerebileceklerin ellerine bırakmalı. Bu yaparken de küserek, darılarak değil, maddi ve manevi desteklerini hissettirerek yapmalılar. Bu kadrodan da hiç kimse kalmamalı yeni bir takım, profesyonel bir hoca ile bismillah denmeli. Bir şehir Novi ya da şu ileri de göbeğini kaldıramayan beyefendinin bencilliğine heba edilmemeliydi. Kapalı seyirciye oynayan takım, bir maçta dolu stada oynadı diye ayakları bir birine geçti. Neredeeeeen, nereye.

  • Dadaşın birisi 29 Mayıs 2022 22:38

    Şu biri vardı saha kenarında adı neydi unuttum ya ona sormak lazım noldu ha noldu? Bir şehrin umutları, hayalleri kaydı gitti iyi mi oldu? Derhal yönetimdeki beyler kendi mesleki işlerine sarılıp, bu işleri ise becerebileceklerin ellerine bırakmalı. Bu yaparken de küserek, darılarak değil, maddi ve manevi desteklerini hissettirerek yapmalılar. Bu kadrodan da hiç kimse kalmamalı yeni bir takım, profesyonel bir hoca ile bismillah denmeli. Bir şehir Novi ya da şu ileri de göbeğini kaldıramayan beyefendinin bencilliğine heba edilmemeliydi. Kapalı seyirciye oynayan takım, bir maçta dolu stada oynadı diye ayakları bir ürüne geçti. Neredeeeeen, nereye.