Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Haziran 2013 18:21

Sporcu eğitim merkezi piknikte buluştu

Sporcu eğitim merkezi piknikte buluştu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde yatılı ve gündüzlü olarak eğitim gören öğrenciler için Özdemir Piknik Merkezi'nde piknik düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde yatılı ve gündüzlü olarak eğitim gören öğrenciler için Özdemir Piknik Merkezi'nde piknik düzenlendi.

Sporcu Eğitim Merkezi Tesis Amiri Yakup Çiltaş, Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Muhasebe Sorumlusu Ahmet Keleş ve Sporcu Eğitim Merkezi'nde görev yapan personelinde katılımı ile düzenlenen piknikte sporcu öğrenciler gönüllerince eğlendi. Oldukça neşeli bir ortamda geçen piknikte eğlenceli bir gün yaşayan sporcular, okulların yaz tatile girecek olması nedeniyle piknik yapmanın keyfini çıkardılar. Sporcu Eğitim Merkezi öğrencileri, yöneticilere böylesi güzel bir pikniği organize ettikleri için teşekkür ettiler.

ÇİLTAŞ: ÖĞRENCİLERİMİZ STRES ATTI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Tesis Amiri Yakup Çiltaş, öğrenciler için düzenledikleri pikniği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın destekleri sonucu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, sporcuların yıl boyunca spor müsabakaları, antrenman ve okul stresini piknikte attıklarını ve iyi bir kaynaşma ortamı sağlandığını ifade etti. Çiltaş, "Çok güzel bir gün geçirdik, öğrencilerimiz bu moralle önümüzdeki Cuma günü karnelerini alarak tatile girecekler" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.