Erzurum Haber Girişi : 09 Ekim 2021 13:50

Sporcular Mavi-beyaz forma aldılar!

Sporcular Mavi-beyaz forma aldılar!
Erzurum'da devam eden Karışık Çiftler Olimpiyat ön elemeleri curling maçlarında ilginç anlarda yaşanıyor.

ERZURUM AJANS - 2022 Pekin Kış Olimpiyatları Karışık Çiftler Curling Ön Eleme Müsabakaları için Erzurum’a gelen Meksika ve Slovenyalı sporcular Mavi-beyaz forma aldılar. Erzurumspor Store’den alış veriş yapan yabancı konuklar sevdiklerini de Mavi-beyaz forma hediye edecekler.

 

Erzurum’a gelen yabancı konukların özellikle Erzurumspor formalarına ilgi göstermesi, Mavi-beyazlı renklere gönül verenlerin gönlünü okşadı.

 

Meksika ve Slovenyalı sporcular kendilerine Erzurumspor forması alırken, sevdiklerine de Mavi-beyaz forma hediye edecekler.

 

Alkış aldılar

 

2022 Pekin Kış Olimpiyatları öncesinde  Erzurum’da yapılan Karışık çiftler ön eleme müsabakalarına katılan Meksika takımından İsmael Aberu ve Estafana Quintreo ile Slovenya takımından Marko Bilcar ve Andreja Prislan, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezerken, Erzurumspor Store’den alış veriş yaptılar. Mavi-beyazlı takımın formasını alan ve sevdiklerine de forma götürmek için çok sayıda mavi-beyazlı forma alan yabancı konuklar, bu hareketleriyle alkış aldılar.

 

Erzurumspor’u sevdiler

 

Türkiye Curling Federasyonu Floor Curling Kurul Başkanı Mehmet Gültekin, yabancı konukların Erzurum’a geldiklerinde ilk sordukları sorunun kentin futbol takımı olduğunu belirterek, “Meksika ve Slovenyalı konuklarımız bizden ülkelerine ne götürebileceklerini belirttiler, bizde Erzurum’un hediyelik eşyalarından Oltutaşı’ndan falan bahsettik. Onlar Erzurumspor forması alarak hem kendileri giyinmek istedi, hem de sevdiklerine götürmek istediklerini ifade ettiler. Sonra Erzurumspor Store’ye götürdük, oradan çok sayıda forma aldılar. Kısa sürede Erzurumspor’u sevdiler. Hatta Erzurumspor’un antrenmanını takip etmeyi çok arzu ettiler, ama malum Dünya Curling Federasyonu’nun pandemi kuralları nedeniyle şimdilik bu mümkün olmadı. Yabancı konukların Erzurumspor’a olan ilgisi bizleri sevindirdi” dedi.

 

Kazım Karabekir Stadı Müdürü Zafer Ala da, Meksika ve Slovenyalı konuklara Erzurumspor’a olan ilgileri için teşekkür etti.

 

Meksika ve Slovenyalı konuklar çift başlı kartal armasına sahip olan Erzurumspor’a sevgilerini kartal işarete yaparak gösterdiler.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.