Bölge Haber Girişi : 15 Haziran 2010 00:05

Stajyer öğrencilere sertifika!..

Stajyer öğrencilere sertifika!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yıl boyunca staj gören Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi öğrencileri için sertifika töreni düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yıl boyunca staj gören Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi öğrencileri için sertifika töreni düzenlendi.
Düzenlenen törende Erzurum Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanı Alaaddin Çılgın, öğrencilere sertifikalarını verdi. Gecede sertifika almaya hak kazanan Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi ve Teknik Lise öğrencileri arasında Seda Lal, Tuba Suci, Hilal Okur, Sümeyra Gül, Elanur Çintimar, Burcu Köktaşlı, Hatice Zehra Dilik, Neslihan Özkan, Nuray Şahin, Yasemin Ekmekçi, Nurcan İşlek ve Gamze Tosun yer aldı.
Stajyerlik kursunu başarı ile bitiren ve işletme disiplinini en iyi şekilde öğrenen genç öğrencilerin sertifikalarını veren Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanı Alaaddin Çılgın, genç öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Çılgın, “Ülkemizin böylesine çalışkan ve işini seven gençlerimize ihtiyacı var. Bu gençlere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah bu kursiyerlerimizin tümü üniversiteyi kazanır ve bir fakülte mezunu olurlar” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.