Siyaset Haber Girişi : 04 Nisan 2015 17:11

STK temsilcileri Fevzi Genç'e destek için Ankara'ya çıkarma yaptı...

STK temsilcileri  Fevzi Genç'e destek için Ankara'ya çıkarma yaptı...
Erzurum'dakiSTK'lardanbir grupu Milletvekili adayadayı Fevzi Genç için Ankara'ya gidip, AK Parti Genel Merkezi'nde yetkililerle görüşürek "Bizim adayımız Fevzi Genç'tir" dediler.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, başta esnaf ve sivil toplum örgütü temsilcileri olmak üzere bir çok Erzurumludan tam destek görüyor. Adayların açıklanmasına sayılı günler kala, bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile Muhtarlar Derneği Başkanı ve üyeleri, Ankara'ya kadar giderek Fevzi Genç'e olan desteklerini resmen gösterdiler.

AK Parti Genel Merkezinde Seçim İşleri Başkanlığındaki yetkililer ve Aday Adaylarını sözlü mülakata tabi tutan komisyonun üyeleri ile görüşen temsilciler, "Bizim Adayımız Fevzi Genç'tir. Bizler esnaflar ve sivil toplum örgütleri olarak, kendisi de bir esnaf olan sayın Fevzi Genç'in Erzurum'dan Milletvekili Adayı gösterilmesini istiyoruz. Fevzi Genç, vergisini Erzurum'a ödeyen ve Erzurum insanına hizmet için yatırımlar yapan çok değerli bir işadamımızdır. Erzurum'un sorunları ile yakından ilgileneceğine inandığımız için Fevzi Genç'in Aday gösterilmesini istiyoruz" dediler.

ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTILAR

ESOB Başkanı Rasim Fırat, Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, Demirciler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kaplan, Otelciler ve Kahveciler Odası Başkanı ve aynı zamanda Erzurum Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Seyfettin Saka, Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Fahri Eğiloğlu, Muratpaşa Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karadeli, Yakutiye İlçesi Ziraat Odası Başkanı ve Dadaşköy Beldesi Muhtarı İslam Yıldırım ile Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri ve bir grup esnaf, Ankara'ya çıkarma yaparak Fevzi Genç'in Aday gösterilmesi için sözlü taleplerini dile getirdiler.

"BİZİ SIK SIK ZİYARETE GELEN TEK İSİM FEVZİ GENÇ'Tİ"

Fevzi Genç'e desteklerini belirten Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, " Aday olduğu günden beri sık sık ziyaretimize gelen tek isim olan sayın Fevzi Genç, bizlerin dertlerini, sorunlarını aday olmadan da istişareler ederek çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur. Bizlere yakın ilgi ve alaka göstermiştir. Bizlerde adaylar içerisinde bizi temsil ederek sorunlarımızı çözeceğine inandığımız yatırımcı işadamı Fevzi Genç'i yazılı ve sözlü olarak tam desteklemeye geldik. Fevzi Genç Aday gösterilip meclise gittiği takdirde kapısını rahatlıkla aşındıracağımız bir isimdir" dedi. Yakutiye Ziraat Odaları Başkanı İslam Yıldırım ise, Fevzi Genç'in aynı zamanda halk içinde sevilen bir esnaf ve işadamı olarak yüksek bir oy potansiyeline de sahip olduğuna ifade ederek, " Fevzi Genç aynı zamanda Çat, Tekman, Hınıs ve Karayazı gibi ilçelerden de büyük bir oy alack isimdir. Abisi eski Harb İş Sendikası Başkanı Lütfü Genç'in 30 yıllık bir sendika başkanı olması, eniştesi Yusuf Yıldırım'ın ise üst üste 3 dönem Dadaşköy Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı geniş ve sevilen bir çevresi olduğundan, Ak Partimize çok ciddi oy getirisi de sağlayacaktır. Bu yüzden de kendisini Aday listesinde görmek istiyoruz" dedi.

ŞEHRİMİZİN MANEVİ DEĞERLERİNE TEŞEKKÜR

Aday Adayı Fevzi Genç," Öncelikle şehrimizin manevi değerlerinden olan Alvarlı Efe Hazretlerine Vakıf Genel Başkanı Hüseyin Kutlu Hocama ve Erzurum Şube Başkanı Hasan Mazlumoğlu'na, Babareli Efe Hazretleri Vakfı Yetkilisi Muhammet Baba Has ve Abdul Fettah Has Efendi'ye, Vuslat Derneği Erzurum Temsilcisi Şevket Gökçan Hocaefendiye, Hacegan Dergahı Yetkilileri ve Ahmet Başar'a, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mevlam nasip eder de aday gösterilip Milletvekili olursam, şehrimizin manevi değerleriyle istişareler ederek hepsinin hizmetinde olacağım" dedi.

"VERMİŞ OLDUKLARI DESTEĞE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"

STK'ların ve muhtarların kendisine göstermiş olduğu destekten dolayı da çok mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Erzurum Miletvekili Aday Adayı Fevzi Genç ise, " Bana olan desteklerini göstermek için Ankara'ya kadar giden STK temsilcileri, esnaf birlikleri temsilcileri ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bende kendileri gibi tüm yatırımlarını Erzurum'a yapmış bir esnaf ve işadamı olarak, hepsine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bana vermiş oldukları desteğe layık olmaya çalışacağım" dedi. Muhtarlara da teşekkür eden Fevzi Genç, " Aday Adayı olduğum günden beri yazılı ve sözlü olarak yanımda olduklarını ifade eden tüm Muhtarlar kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız Erzurum'un sorunlarını yakından bilen ve birebir uğraşan çok değerli görev adamlarıdır. Erzurum'daki Muhtarlar derneklerini destek anlamında şahsımın yanında görmekten dolayı çok mutluyum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.