Erzurum Haber Girişi : 14 Mayıs 2022 17:03

Sunar: Bu proje ticarete ciddi katkı sağlayacak

Sunar: Bu proje ticarete ciddi katkı sağlayacak
Palandöken İlçesindeki 1. ve 2. Marketlerde rezerv alandaki dükkanların temeli atıldı. Başkan Sunar, projeye destek veren Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum ve TOKİ'ye teşekkür etti.

ERZURUM AJANSÇevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı törenle 240 adet işyeri için temel atıldı.

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, mevcut dükkanların  yapılış tarihinin 40 yıl öncesine dayandığını söyledi.

 

 

Başkan Sunar, "Hepsi eskimiş durumda. Uygulamaya aldığımız proje ile alanın çehresi değişecek, ticarete ciddi katkı sağlayacak. Değerli Bakanım, Palandöken’imizin hem fiziki manada hem de ekonomik anlamda yükselişine vesile olacak projemize göstermiş olduğunuz ilgi için, size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Rezerv alan için İller Bankası Genel Müdürlüğümüz buraya muvafakat ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. TOKİ Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün bürokratlarıyla beraber ciddi bir biçimde projenin yürümesi için emek sarf ediyorlar" dedi. 


Yapılan konuşmaların ardından beton atma butonuna basılarak ilk harç atıldı. HABER MERKEZİ

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir 15 Mayıs 2022 10:15

    2 .marketlerde kahvelerin olduğu yer resmen işgal edilmiş bölge gibi adamlar çadırdan brandadan dükkanlarını büyütmüşler ne arabamızı park edebiliyoruz nede dışarıda yürüyebiliyoruz. Oto tamirci var yağ değiştiriyor resmen 2 dükkan baraka yapmış belediye niçin göz yumuyor bu çarpık yapılaşmaya. '2. marketler sonu trafik lambalarının olduğu yer. Sayın sunar beyden tüm mahalle olarak rica ediyouz lütfen bu gecekonduları yıkıp temizleyiniz. kaldırım işgaline son veriniz.