Spor Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 21:30

Süper Lig için flaş öneri

Süper Lig için flaş öneri
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ile video konferans aracılığıyla toplantı gerçekleştirmişti.
Erzurumajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ile video konferans aracılığıyla toplantı gerçekleştirmişti. Toplantı sonrası Nihat Özdemir ve Mehmet Sepil kameraların karşısına geçmiş, Süper Lig'deki 18 ekibin onayıyla maçların 12 Haziran'da başlama kararı alındığını açıklamıştı. Kritik toplantıda Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı öneri de ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı ile video konferans aracılığıyla toplantı gerçekleştirmişti. Süper Lig’de bu sezon kalan maçların akıbetinin masaya yatırıldığı toplantıdan 18 kulübün tamamının onayıyla 12 Haziran’da başlama kararı çıkmıştı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK’IN ÖNERİSİ ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın Riva’daki tesislere gelerek dahil olduğu toplantıda Albayrak’ın verdiği öneri de ortaya çıktı.

A Spor’un haberine göre Abdurrahim Albayrak, Süper Lig’de kalan 8 maçın tamamının İstanbul’da oynanmasını talep ettiklerini dile getirdi.

Toplantıya katılan Süper Lig ekiplerinin başkanları ise bu öneriye sıcak bakmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.