Erzurum Haber Girişi : 03 Ekim 2023 20:01

Şüpheli kimlik Erzurum polisini alarma geçirdi

Şüpheli kimlik Erzurum polisini alarma geçirdi
 Erzurum'da bugün D.A. isimli şüpheli bir kadın, polisi teyakkuza geçirdi. Kimliğinde bulunan başı açık fotoğrafının üzerine 'mahremiyet' gerekçesiyle kapalı bir fotoğrafını bantla yapıştıran kadın, itirazlarıyla polisi uzun bir süre uğraştırdı.

 Erzurum’da bugün D.A. isimli şüpheli bir kadın, polisi teyakkuza geçirdi. Kimliğinde bulunan başı açık fotoğrafının üzerine 'mahremiyet' gerekçesiyle kapalı bir fotoğrafını bantla yapıştıran kadın, itirazlarıyla polisi uzun bir süre uğraştırdı.

 


D.A. isimli kadın bu sabah saatlerinde konaklamak için Erzurum Garı içinde bulunan TCDD Konukevi'ne gitti. Görevlinin talebi üzerine başı açık olan fotoğrafının üzerine bant ile yapıştırılmış olan kapalı fotoğraflı kimliğini ibraz etti. Ancak görevli bu şekildeki kimliği kabul edemeyeceklerini ve kurallara uymadığını belirtince aralarında tartışma çıktı. D.A. tartışma sonrası konukevini terk etti. Ancak konukevi görevlisi bu durumdan şüphelenerek konuyu polise bildirdi.

 


Polis ihbarı aldıktan sonra verilen eşkâl üzerinde hassasiyetle olayın olduğu yakın bölgelerde teyakkuza geçti, KGYS kamera görüntülerinden de faydalanarak kısa süre içinde D.A. isimli kadını Barış Pınarı Köprüsü üzerinde buldu.

 

 

Polis tarafından bulunan D.A., Bursa'dan Erzurum'a otobüsle geldiğini, hem eğitimine devam etmek hem de burada daha mutaassıp bir hayat yaşamak istediğini söyledi. Kimliğinde bulunan fotoğrafın açık olması sebebiyle kapalı bir fotoğrafını bant ile kimliğine yapıştırdığını, açık fotoğrafının başkaları tarafından görülmesini istemediğini söyledi. D.A. polis tarafından bulunduktan sonra arama için kadın polis talep etti. Kadın polis gelinceye kadar D.A. bir süre ekiplere itirazlarıyla polise zor anlar yaşattı.

 


Gözaltına alınan D.A., daha sonra ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi’nde götürüldü ve Erzurum Adliyesi’ne sevk edildi. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dvt 06 Ekim 2023 09:10

    o kadar mahramiyetine düşkünsün kimliğe niye açık resim koydurdun... Araştırılsın altında farklı şeyler vardır...

  • ahmet tekin 04 Ekim 2023 00:06

    Başı kapalı ama tek başına yolcıuluk ediyor mahremiyete aykırı garda konaklıyor. bunlar insanlarımızın dini dugularını suistimal eden tipler belkide canlı bomba terörist görevli en doğrusunu yapmış bravo.merhamet etmek vatana ihanettir. acımayın