Erzurum Haber Girişi : 30 Mayıs 2023 09:51

Suriyeli firari ilanla aranıyor

Suriyeli firari ilanla aranıyor
Suriye uyruklu Numar Seccen (31)  isimli erkek şahıs Erzurum 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nce 'hükümlü veya tutuklunun kaçması' suçundan aranıyor. Mahkeme, gazete ilanı ile Seccen'in 8 ay 10 gün hapis cezası bulunduğunu ve arandığını duyurdu.

Suriye uyruklu Numar Seccen (31)  isimli erkek şahıs Erzurum 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nce ‘hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçundan aranıyor. Mahkeme, gazete ilanı ile Seccen’in 8 ay 10 gün hapis cezası bulunduğunu ve arandığını duyurdu.

 

Hakkında arama kararı bulunan ve firari olan Suriye uyruklu Numar Seccen, her yerde aranıyor. Erzurum 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nce duyurulan ilanla bilgileri açıklanan Seccen’in hapis cezası bulunuyor.

 

 

Erzurum 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nce verilen gazete ilanında, ‘Sanık: Ahmedgazi ve Fatme oğlu, 01.01.1992 Halep doğumlu, Paris Otel Arkası 16 Nolu Binanın 4. Katı Merkez/Kilis adresinde oturur.’

 

Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçundan yukarıda açık kimlik bilgileri yazılı sanık Numar Seccen hakkında Erzurum 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 13.01.2023 tarihi 2017/455 esas – 2023/70 karar sayılı kararı ile sanığın 8 ay 10 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği, gıyabı kararın tüm aramalara rağmen sanığa tebliğ edilemediğinden, 7021 sayılı Tebligat Kanunu’nun 28. Maddesi gereğince tebligatın ilanen yapılmasına ve gazetede ilan edilerek bu ilan metninin yayınlandığı tarihten 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılmasına, tebliğ tarihinden 7 gün içinde mahkememize veya en yakın Asliye Ceza Mahkemesi’ne verilecek bir dilekçe veya Zabıt Katibine beyanda bulunmak sureti ile Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi ilgili Ceza Dairesi Başkanlığı nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere, aksi takdirde kararın kesinleşeceği ilanen tebliğ olunur.’ denildi. Kaynak/Pusula