Spor Haber Girişi : 02 Temmuz 2021 14:59

Sürprizlere hazır olun!

Sürprizlere hazır olun!
BB Erzurumspor transfer çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Dadaşların prensipte anlaştığı ve ismini sır gibi sakladığı 10 numara ve forvetin çok özellikli oyuncular olduğu ifade edildi.

ERZURUM AJANS - Yeni sezon hazırlıklarına hafta sonu başlamayı planlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da transfer çalışmaları yoğun tempoda sürüyor.

 

Teknik Patron Erkan Sözeri ve Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, titizlikle transfer çalışmalarını sürdürürken özellikle prensipte anlaşmaya varılan yabancı on numaralı oyuncu ile forvetin çok özellikli oyuncular olduğu belirtildi.

 

Taraftarı heyecanlandıran transfer olacak

 

Teknik Patron Erkan Sözeri, “Anlaşmaya vardığımız yabancı futbolculardan biri on numara mevkiinde diğer ise forvette oynuyor. İkisi de çok özellikli oyuncular. Özellikle 10 numaralı Erzurumspor taraftarlarının ruhunu bildiğim için söylüyorum. Taraftarımızı heyecanlandıracak bir transfer olacak. Forvet oyuncusunun da klası belli” diye konuştu.

 

Bu arada Mavi-beyazlıların yine ismi sır gibi saklanan bir yabancı sol kenar oyuncusu ile anlaşmaya verdiği ifade edildi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.