Spor Haber Girişi : 15 Ekim 2021 12:44

Suskun golcüden haber yok!

Suskun golcüden haber yok!
Salı günü dönerek antrenmanlara katılacaktı, ancak henüz şehre dönmedi.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor’da  Aaron Samuel Olanare, çocuğunun ameliyatı için yönetim ve teknik heyetten izin aldı.

 

BB Erzurumspor’un sahadaki suskun golcüsü Aaron Samuel Olanare, sırra kadem bastı. Çocuğunun ameliyatı için yönetim ve teknik heyetten özel izin olarak ülkesine giden Nijeryalı forvetten, haber yok.

 

Normalde Pazartesi gününe kadar izinli olan ve bir günde Teknik Direktör Erkan Sözer’nin fazla izin vermesine rağmen gülcü futbolcu Salı günü şehre dönmedi. Çarşamba gelmeyen ve dün de kulübe dönmeyen Nijeryalı forvet adeta sırra kadem bastı.

 

Oltan seferberliği

 

Mavi-beyazlı ekipte zorlu Altınordu maçı öncesinde Oltan Karakullukçu, müsabakaya yetiştirilmeye çalışılıyor. Mikhail Reushouvel, ise sakatlığının geçmediğini belirtti. Büyük olasılıkla Hollandalı oyuncu  Altınordu maçında kadroda olamayacak.

 

Milli ara yaramadı

 

Her zaman milli arayı kendine avantaj olarak gören BB Erzurumspor’a bu kez milli ara yaramadı. Sakatlıklar ve hastalıklar Dadaşların canını sıktı.

 

Teknik Patron Erkan Sözeri, Aykut ve Mustafa Akbaş’ın takıma dönmesi ile teselli bulurken, Samuel’in henüz dönmemesi, Reushouvel’in sakatlığı ve Oltan’ın durumunun netlik kazanmaması nedeniyle morali bozuldu.

 

Tecrübeli teknik adam, kaptan Mustafa Yumlu’nun cezasının bitmemesi ve Estrela’nın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vehbi aktaş 16 Ekim 2021 22:55

    Ola nere gettin ????????