Spor Haber Girişi : 30 Haziran 2022 13:19

Szumski takımdan ayrılıyor

Szumski takımdan ayrılıyor
BB Erzurumspor'da ismi Samsunspor ve Eyüpspor ile anılan tecrübeli file bekçisi Jakub Szumski'nin sözleşmesindeki 70 bin Euro fesih bedelini ödediğinde serbest kalır maddesini uygulayacağı belirtildi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’un Polonyalı file bekçisi Jakub Szumski de takımdan ayrılıyor.

 

Başarılı kaleciyi transfer etmek için Eyüpspor ile Samsunspor yarışıyor. Polonyalı eldivenin Samsunspor’a daha yakın olduğu öğrenildi.

 

Fesih bedelini ödeyecek

 

Erzurumspor’la sözleşmesi devam eden kaleci Jakub Szumski, sezon başında sözleşmesine konan 70 bin Euro fesih bedeli maddesini işleme koyacak. Polonyalı file bekçisinin bugün 70 bin Euro’yu Erzurumspor kulübü hesabına yatırarak serbest kalacağı öğrenildi.

 

Dadaş yüklü maliyetten de kurtulacak

 

Erzurumspor, kaleci Jakub Szumski ile geçtiğimiz sezon sözleşme uzatırken, Euro kuru o gün 10 TL idi. Polonyalı kaleci, 300 bin Euro’ya Erzurumspor’da görev yapıyordu. Döviz kurunun yükselmesi sonucu Jakub’un bugünkü maliyeti 5 milyon 400 bin TL’yi buluyordu. Bu nedenle Erzurumspor tecrübeli kalecinin takımdan ayrılması halinde yüklü bir maliyetten de kurtulacak.

 

Samsun’la yakın filört

 

Erzurumspor’la büyük olasılıkla bugün yollarını ayıracak olan Polonyalı Jakub Szumski, Samsunspor’un yolunu tutacak. Tecrübeli eldiven tıpkı takım arkadaşları Arvydas Novikovas ve Mücahid Albayrak gibi Karadeniz temsilcisine imza atacak. Haber: Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 03 Temmuz 2022 18:48

    Giden gitsin kaliteli genç hızlı oyuncu lazım . Yerli kaleci yeter . En az altı yedi oyuncu lazım .