Spor Haber Girişi : 29 Ocak 2014 13:14

Tapu personeline etik eğitimi

Tapu personeline etik eğitimi
Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü ile Avrupa Konseyi'nin ortaklaşa düzenlediği Etik eğitimi, Tapu ve Kadastro personeline verildi.
Erzurumajans-Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü ile Avrupa Konseyi'nin ortaklaşa düzenlediği Etik eğitimi, Tapu ve Kadastro personeline verildi.

Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürü Ali Ataman, verilen Etik eğitimi hakkında bilgiler verdi. Ataman," Etik; insanların yapılması gereken şeyleri nasıl yapması gerektiğine karar verebilmesi için yardımcı olabilecek değerler, ilkeler ve standartlar hakkında bir rehberdir. Etik; insanların yargıları ve bu yargılara ulaşma süreci ile ilgilidir. Bu, insanların değerlere dayalı kararlar verdiği bir süreçtir. Etik davranış ilkelerini Kurumumuz çalışma hayatına yerleştirmek, Etik gerekliliklerini kurum personelini bilinçlendirmek suretiyle yaygınlaştırarak, etik anlayışına uygunluğunu takip ve değerlendirmeye odaklanmaktır. Taşınmazlara yönelik politikaları belirleyen ve yöneten lider kurum olmak, Tapu-Kadastro ve Harita sektörlerinde politikalar belirleyerek, sektörde liderlik rolü üstlenmeyi hedefleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü faaliyetlerini sürdürürken kurumsal imajının olumlu algılanmasını sağlamak amacıyla bu eğitimler veriliyor." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.