Spor Haber Girişi : 13 Eylül 2023 15:43

Taraftar sınav verecek

Taraftar sınav verecek
Manisa maçında kale arkası tribünlerini dolduramayan taraftarların Altay maçında tribünleri doldurması bekleniyor. Yönetim bilet fiyatlarını yine 25 TL olarak belirleyecek.

Manisa maçında kale arkası tribünlerini dolduramayan taraftarların Altay maçında tribünleri doldurması bekleniyor. Yönetim bilet fiyatlarını yine 25 TL olarak belirleyecek.

 

 

2023-2024 sezonunda Kazım Karabekir Stadı’nda çıktığı ilk maçta Manisa FK’ya 2-1 mağlup olan Erzurumspor’da hem kaybedilen üç puan hem de tribünlerin dolmaması moralleri bozmuştu. Mavi-beyazlılar, 207 gün sonra Kazım Karabekir Stadı’nda kendi taraftarlarının önüne çıkmasına rağmen, iki kale arkasının doldurulamaması camiayı şok etmişti.

 

Altay maçında dolacak mı?

 

Erzurumspor, Altay maçında sahada üç puan mücadelesi verirken, taraftarlarda tribünlerde önemli bir sınav verecek. Manisa karşısında tribünleri dolduramayan taraftarların, Altay maçında tribünleri doldurması bekleniyor. En az on bin taraftarın Cumartesi günü tribünleri doldurarak takımına destek vermesini bekleyen Mavi-beyazlı camia, “Bugün değilse ne zaman. Önemli olan bugünlerde takıma sahip çıkmaktır.  Taraftar zor gününde takımının yanında olandır. Erzurumspor’da bugün en çok taraftar desteğine ihtiyaç duymaktadır. Taraftarlarda tribünleri doldurmalıdır” diye konuştular.

 

Bilet fiyatları çok ekonomik

 

Erzurumspor’da Altay maçı öncesinde biletler internet üzerinden ve passoligden satışa çıkıyor. Yönetim Manisa FK maçında olduğu gibi Cumartesi günü oynanacak olan Altay karşılaşmasında da bilet fiyatlarını 25 TL olarak belirledi.

 

Altay mesaisine devam

 

Dadaşta, önceki gün yenileme idmanı yapan futbolcular,  ligin 5. haftasında oynanacak olan Altay maçının hazırlıklarına devam ediyor. Erzurumspor’da futbolcular teknik patron Hakan Kutlu yönetiminde bugün de hazırlıklarına devam edecek. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.