Ekonomi Haber Girişi : 26 Nisan 2016 22:15

Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçinin can simidi oldu

Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçinin can simidi oldu
Her yıl bir önceki yıla göre limitlerini artırarak çiftçinin adeta can simidi haline gelen Tarım Kredi Kooperatifleri bu yılda çiftçiler için cazip kredi olanakları sunuyor.
Erzurumajans-Her yıl bir önceki yıla göre limitlerini artırarak çiftçinin adeta can simidi haline gelen Tarım Kredi Kooperatifleri bu yılda çiftçiler için cazip kredi olanakları sunuyor.
 
Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürlüğü 2016 yılında da üreticilere kredi desteğini sürdürüyor.

Sürekli olarak büyüyen ve ortaklarına her yıl yeni kredi olanakları sunan Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK)'nın tüm ihtiyaçlarında destek olduklarını ifade eden Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ali Karaarslan, Tarım Kredi Kooperatiflerinin 150 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Karaarslan, "Tarım Kredi Kooperatifleri, Ziraat Bankasından sonra tarıma en fazla kredi veren, Türkiye'nin en büyük dış sanayi yatırımını yapmış bir kuruluş. Çiftçimize üretimleri ile ilgili her türlü hizmeti vermeye hazırız. Bölgemizde on binlerce çiftçimize hizmet götürüyoruz. Bu çiftçilerimizin ürününü satın alıyoruz, kredi ihtiyacını anında karşılıyoruz. Çiftçi ortaklarımız artık kara kara 'nasıl ucuz kredi temin edebilirim' diye düşünmüyor. Ucuz kredilerimizle ve ucuz mazot, gübre gibi satışlarımızda çiftçi çok daha rahat nefes alabilmekte, ürününü hasat edebilmekte. Tarım Kredi Kooperatifleri için "Ortak varsa, biz varız, biz varsak ortaklarımız var" anlayışı içerisinde olduk. Amacımız, Tarım Kredi Kooperatifleri'ni daha da ileriye götürmek. İdareciler ve çalışanlar olarak hep birlikte el ele vererek bu kurumun gerçek sahibi olan Türk çiftçisine en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz."dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.