Ekonomi Haber Girişi : 15 Şubat 2016 19:19

Tarım Kredi Kooperatiflerinden hayvan desteği

Tarım Kredi Kooperatiflerinden hayvan desteği
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdürlüğü " Ortak ürünleri değerlendirme" kapsamında Bölge genelinde 3 Büyükbaş, 4 bin küçükbaş hayvan alımı gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdürlüğü " Ortak ürünleri değerlendirme" kapsamında Bölge genelinde 3 Büyükbaş, 4 bin küçükbaş hayvan alımı gerçekleştirildi. 

Ortaklarının ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdürü Ali Karaarslan, Ortak ürünleri değerlendirme kapsamında alınan hayvanların 800 adeti ithal diğer kısmı ise yurt içinden temin edildiğini söyledi.

Karaarslan,"Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Müdürlüğü olarak Ortak ürünleri değerlendirme kapsamında Bölge genelinde 3 Büyükbaş, 4 bin küçükbaş hayvan alımı yapıldı. Alınan hayvanların 800 adeti ithal diğer kısmı ise yurt içinden temin edildi. Bir taraftan üreticilerin tarımsal girdilerini karşılayarak üretimlerine katkı yapıyor, diğer taraftan ise üretmiş oldukları ürünleri de değerinden alarak ürünlerini de değerlendirmiş oluyoruz. Ortaklarımız da ürün alımı faaliyetlerinden çok memnun. Tarım Kredi Kooperatifleri hem girdi fiyatlarında hem de ürün değerlendirme fiyatlarında piyasayı regüle etmektedir. Bölge Birliği olarak ortağı yaşat ki kurum yaşasın anlayışıyla hareket ederek, bu yılda elimizden geldiğince ortak ve üreticilerimize yardımcı olmaya çalışacağız. Bu durum çiftçilerimizin bize olan güvenlerini daha da arttırmaktadır. Bölgemiz tarım ve hayvancılık açısından Türkiye'nin önemli bölgelerinden birisidir. Ortaklarımız yaptıkları işten kazanacaklarına inandıkları zaman mutlaka o ürünle ilgili ciddi anlamda üretim yapmaya başlamaktadır. Bölge Birliği olarak gerek pazar konusunda gerekse girdi tedariki konusunda ortaklarımıza her türlü desteği vermeliyiz. Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve genel anlamda Türk çiftçisinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlar. Türkiye'nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.