Erzurum Haber Girişi : 21 Temmuz 2021 20:25

Taş oyunu, taşlı kavgaya dönüştü!

Taş oyunu, taşlı kavgaya dönüştü!
Yabancı uyruklu çocukların taş oyunu bıçaklı, taşlı kavgaya dönüştü. Kavgaya müdahale etmek isteyen polislere taşlı saldırı düzenlendi.

ERZURUM AJANS - Erzurum'un Rabia Ana Mahallesinde yabancı uyruklu çocukların pazarcılara taş atması sonucu büyükler arasında bıçaklı, taşlı kavga çıktı.

 

 

Kavgada iki kişi bıçakla yaralandı. Öte yandan kavgayı ayırmak için müdahale eden polis ekiplerine yabancı uyruklular taşlarla saldırdı.Edinilen bilgiye göre, Rabia Ana Mahallesinde yabancı uyruklu çocuklar, mahallede kurulan pazarcılara taş attı. 

 

 

Pazarcıların çocuklara bağırması üzerine yabancı uyruklular; bıçak, taş ve sopalarla pazarcılara saldırdı. Kavgada iki kişi karnından ve kolundan yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

 

Olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

 

 

Kavgaya müdahale etmek isteyen polis ekiplerine yabancı uyruklular taşlarla saldırdı. Polis ekipleri duruma biber gazı ve joplarla müdahale ederek tarafları zor sakinleştirdi.

 

 

Olayda 7 kişi gözaltına alınırken, tahkikat devam ediyor.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Alperen 22 Temmuz 2021 23:06

    Yabancı uyruklu nedir suriyeli desenize. Kimden neyi saklamaya, kelime oyunlarıyla gerçekleri gizlemeye çalışıyorsunuz. Daha neler neler duyacağız.

  • A.Ö Mutibey 22 Temmuz 2021 22:51

    Daha durun bu iyi günlerimiz. Yabancı uyruk acaba hangisi! çok merak ettim.

  • Elif Gül 22 Temmuz 2021 13:19

    Haberin başlıgı cocukların taş oyunu... olmamalıydı. Çunku cocuklar kendi aralarında taş oyunu oynamamışlar. Aksine taşlarla pazarcılara saldırmışlar. Taş atarak oyun oynanılmaz. Taş atarak sadece saldırılır

  • Sevda D. 22 Temmuz 2021 13:13

    Maalesef daha çok bu tür olaylar yaşanacak. Birgün pişman olacagız ama çok geç olacak. Kavgaya karışan tüm yabancı uyruklular ve aileleri cocuklarıyla beraber acilen sınır dışı edilmeli

  • S.Tazegul 22 Temmuz 2021 10:50

    BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ.