Siyaset Haber Girişi : 24 Mart 2017 17:30

Taşkesenlioğlu, baba ocağında

Taşkesenlioğlu, baba ocağında
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin de oylanacağı Halk Oylamasına 23 günden az bir süre kaldı.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin de oylanacağı Halk Oylamasına 23 günden az bir süre kaldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi il teşkilatları ile birlikte milletvekillerinin çalışmaları devam ediyor. Türkiye'nin en fazla köyüne sahip olan ve coğrafi bakımdan oldukça zorlu bir bölge olan Erzurum'da tüm bu zorluklara rağmen milletvekillerinin ilçe ilçe köy köy ziyaretlerinde renkli anlar yaşanıyor. Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, yurtdışı görevinden gelir gelmez ayağının tozuyla baba ocağı Tekman'a çıkarma yaptı. Tekman ilçesinin Katranı, Düzyurt , Toptepe, Gökoğlan ve Taşkesen mahallelerinde hemşehrileri ile buluşan Taşkesenlioğlu'na özellikle bayan seçmenlerin ilgisi fazlaydı. Kadın çiftçilrin sorunlarını dinleyip taleplerini alan Milletvekili Taşkesenlioğlu, bu arada 16 Nisan referandumu hakkında da akılda kalan soruları yanıtladı. Beraberinde il ve ilçe teşkilatlarından partililerle gezilerini sürdüren Taşkesenlioğlu, referandum tarihine kadın her kesime ulaşma gayretinde olacaklarını söyledi. 

TAŞKESENLİOĞLU; KADIN ÇİFTÇİLERİMİZİ UNUTMADIK

Ak Parti hükümetinin genç çiftçi projeleri kapsamında tarım ve hayvancılığın istenilen düzeye getirmek için çabalarının dikkate değer olduğuna vurgu yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, kadın çiftçilerin eğitimleri konusunda Tarım il Müdürlükleri'nin çalıştığını söyledi. Erzurum ve çevre illerde geçmiş hükümetlerin toplamının bile kat be kat fazlası tarım ve hayvancılık için projeler yapılıp çiftçilerin desteklendiğine vurgu yapan Taşkesenlioğlu, "Artık çiftçinin hiçbir mahsulü elinde kalmıyor. Hükümetimiz sübvanselerle bu anlamda çiftçinin sırtındaki yükü almak için her şeyi yapıyor. Borç altında yıllarca altında kalan çiftçilerimizin her an ellerinde ulaşabilecekleri düşük faizli kredileri mevcut. Bunlar yeterli mi elbette ki değil. Gün geçtikçe daha da büyüyen Türkiye artık kabuğuna sığmamaya başladı. Bu durumda desteklerimizde artacak yatırımlarımızda. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

16 NİSAN YENİ BİR KURTULUŞ MÜCADELESİDİR

Yaklaşan referandum öncesinde de parti olarak gösterilen gayretlere de vurgu yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, köylerde gördüğü ilgiden dolayı memnuniyeti dile getirdi. Bölücü unsurların artık köyler üzerinde ki tahakkümünün son bulduğunu anlatan Taşkesenlioğlu, "Sandığa hür iradesi ile oy kullanmak için giden vatandaşlarımız bölücü terör örgütünün dayatmaları ve tehditleri ile karşı karşıya kalıyordu. Şimdi bundan söz etmek mümkün değil. Kısmi ölçüde olan tehditlerin önlenmesi içinde vatandaşlarımızın şikayetlerini bekliyoruz. Sandık artık hür iradenin sandığıdır. Teröre bölücülere fırsat vermeyelim. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın terörle mücadele konusunda ki memnuniyetleri bizleri de mutlu ediyor. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde sürekli gelişen bir ülkenin temellerini atıyoruz. 16 Nisan sonrasında terörden istikrarsızlıklardan ve vesayetten söz etmek mümkün olmayacaktır. Tarih bile onları unutacaktır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.