Siyaset Haber Girişi : 19 Ekim 2022 16:07

Taşkesenlioğlu'na balkon desteği!

Taşkesenlioğlu'na balkon desteği!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Toplantı öncesinde ziyaretçi balkonunda bulunan bir grup, "Erzurum seninle gurur duyuyor" sloganıyla Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda, partiye yeni katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin rozetini taktı.

 

 

AK Parti heyeti objektiflere poz verirken, Milletvekili Çelebi, Erdoğan'ın rozetini takmasının ardından, "Siz 15 Temmuz'da direnmeseydiniz milletimiz yok edilmişti. FETÖ zombi teşkilatına karşı yanınızdayım. Asker kökenli bir vekilim. Bir milyona yakın asker, korucu arkadaşım görevinin başında. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/YPG terör örgütüne karşı yanınızdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kurtuluş Savaşı sonrası çok cepheli büyük bir mücadele vermektedir. Bir Atatürk askeri, Kuvayı Milliye neferi olarak yanınızdayım" dedi.

 

 

"KAYIP 8 SAATİN HESABINI CHP VE 6'LI MASA SORMALIDIR"

 

Daha sonra kürsüye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan şunları söyledi.

 

“Seçime ayların kaldığı bir dönemde ABD'ye gitti. Benzin istasyonuna girmiş, orada hamburgerci varmış, orada 8 saat geçirmiş. Bu görüntüleri vermek için oraya kadar gitmesine gerek yoktu. Burada da benzin istasyonu var, hamburgerci var. Orada da vakit geçirebilirdi. Kılıçdaroğlu'nun kayıp 8 saatinin hesabını sormak partisine düşer. Bu zatın Amerika'da görüştüğü FETÖ iltisaklı kişi ve kurumları irdelemek de 6'lı masadaki ortaklarının işidir diye düşünüyorum.

 

 

TÜRKEN'in yaptırdığı bina için çocuklarıma laf atıyor. Attığın bütün yalanlarda, açtığım davaları kazanıyorum. Bununla ilgili davayı da açacağız buradan da bir şeyler gelecek.

 

Bu zatın tamamı yalan, tamamı bühtan olan yalanlarını tekrar etmekten artık ben bıktım. Siyasetten anladığı bu ise hem kendisine, hem partisine hem de ülkesine yazık. Millete hizmet etme aracı olan siyasetin böylesine kirletilmesine gönlümüz razı olmuyor. Siyaset bu adamın yaptığı iş değildir. Siyasetin ne olduğunu görmek istiyorlar ise bizim 20 yıldır yaptığımız işlere baksınlar. Bizim yaptığımız hizmet ve eser siyasetidir. Bir kez daha eser ve hizmet siyaseti yalan siyasetine galebe çalacaktır.

 

 

Bu zat Türkiye'nin menfaati olan her görüşmeden uzak durmuştur. Birkaç görüşmesini saymazsak kapalı kapılar ardında şaibeli kişiler ile bir araya gelmektir.

 

"YÜREĞİN VARSA HODRİ MEYDAN ÇIK KARŞIMA"

 

Kılıçdaroğlu'na buradan bir çağrı yapıyorum. Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzına bu kadar eminsin, öyle ise hodri meydan. Gücün yetiyorsa, yüreğin var ise, kendi özgür iraden var ise seçimlerde çık karşıma. Fikirlerimizi, vizyonlarımızı yarıştıralım. Bırakalım kararı millet versin.

 

"BEN MUHAFAZAKÂR BİR DEVRİMCİYİM"

 

Kürsüye çıkıyor, 'ya benimle olun ya önümden çekilin' diyor. Efeleniyor ha. Bay Kemal senin nasıl bir devrimci olduğunu bilmiyorum ama ben muhafazakâr bir devrimciyim.

 

Türkiye'de fırsat buldukça kafasını çıkaran vesayet ile mücadele etmek yürek ister. Biz maalesef muhalefet cenahında bu vasıflara sahip bir aday, profil göremiyoruz. Türkiye Yüzyıl’ını inşa ederek ülkemizi 2053'e hazırlayacağız.”

 

TAŞKESENLİOĞLU’NA DESTEK

 

 

Grup toplantısı öncesinde yerini alan Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ziyaretçi balkonundan destek geldi. Toplantıyı izlemeye gelen bir grup, “Erzurum seninle gurur duyuyor” şeklinde slogan attı.

 

 

O sırada cep telefonuyla görüşen Taşkesenlioğlu, balkona gülerek el salladı. Grubun coşkusu artınca telefon konuşmasını bitiren Taşkesenlioğlu ayağa kalkarak, kalabalığı elini göğsüne koyarak selamladı.

 

 

TOPLANTIYI GÖRÜNTÜLEDİ

 

Bu arada AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Abdürrahim Fırat’ta toplantıya katılanlar arasındaydı. Fırat’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında cep telefonuyla toplantı salonunu görüntülemesi objektiflerden kaçmadı. Haber ve fotoğraflar: Onur SAĞSÖZ