Siyaset Haber Girişi : 01 Kasım 2013 18:37

Tayyip Güngör Palandöken'den aday adayı

Tayyip Güngör Palandöken'den aday adayı
Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Tayyip Güngör, Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adaylığı için müracaatta bulundu.
Erzurumajans-2008 yılından beri Erzurum'da aktif siyaset içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili olarak görevini sürdüren Tayyip Güngör, Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adaylığı için müracaatta bulundu. Güngör, aday müracaat formunu AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt'a teslim etti.

Kendisini, "Belediyeciliği bilen, yerel yönetimde gelişen, değişen dünya ve ülkemiz şartlarına göre modern stratejik yönetimleri uygulayabilen, Palandöken İlçesinde özdeşleşmiş, belde ve köylerini, özetle her yönüyle Palandöken'i tanıyan biri" olarak tanımlayan Palandöken Belediye Başkan Aday Adayı Tayyip Güngör, şunları söyledi:

 "AK Partimizin 12 yıla aşkın sürdürdüğü hizmet kervanında, ülke halkımıza kattığı değerler ve kazanımları daha ileriye taşıma açısından bu göreve talip oldum. Hepimizin bildiği gibi, yüce milletimize hizmet etmek büyük sorumluluk ister. Bu büyük sorumluluğu almaya ve bu fedâkarlığı üstlenmeye hazır olduğumu  açık yüreklilikle ifade ediyorum.

GÜNGÖR'ÜN SİYASİ VE BELEDİYECİLİK TECRÜBESİ VAR


Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilliği görevim süresince yerelde şehrin sorunları tahlil etme ve çözme adına ciddi kazanımlar sağladım. Bizim aldığımız aile ve siyaset terbiyesinde yöneticiliğin kriterlerine uygun olarak talip olduğumuz bu şerefli göreve layık olacağımıza inanıyorum. Partimizin yetkili organlarının uygun görmesi halinde Palandöken Belediyesi'nde bu tecrübelerimi hemşerilerimin hizmetine sunmak için yola çıktık. Bizler Erzurum'a, Erzurumlu hemşerilerimize ve Palandöken halkına yönelik hazırladığımız projeleri hayata geçirmek arzusundayız. Şehrimizin bu çağın nimetlerinden en üst düzeyde faydalanabilmesini arzuluyoruz. Bu amaçla şeffaf ve sıcak yüreğimizle yola çıktık. Biz bu ülkemizin, şehrimizin yaşadığımız şirin Palandöken İlçemizin sevdalısıyız. Önce insan felsefemizle ilçemizde yaşayan her bireyin kalplerine giden yollara köprüler kurarak, ortak akılla çözüm üreten bir anlayışla göreve talip olduk."

"ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR"


"
Bugüne kadar yapılan hizmetleri,  atılan adımları daha da ileriye taşımak bütün Erzurum'un görevidir" diyen Palandöken Belediye Başkan aday adayı Tayyip Güngör, "Takdir Yüce Allah'ın, aday gösterilmek genel merkezimizin ve sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleridir. Şahsım adına aday gösterilsem de gösterilmesem de Yüce Rabbimden AK Parti Ailesi içinde aday adayı olan bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muhammet karakaş 01 Ocak 1970 02:00

    erzuum`un gururu sayın tayyip güngör beyefendi, erzurum adına palandöken ilçemize hayırlı olsun, sizin erzurum sevdalısı olduğunuzdan şüphemiz yok....hakkınızdan hayırlısı olsun...

  • nihat akarsu 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Güngör, allah hayırlı etsin....haberinizi okurken heyecanlandım, mutlu oldum.

  • Muammer Güngör 01 Ocak 1970 02:00

    PALANDÖKEN İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN, YOLUNUZ AÇIK OLSUN....