Erzurum Haber Girişi : 26 Mayıs 2021 18:04

TBMM'DE BBERZURUMSPOR'UN HAKKINI SAVUNDU

TBMM'DE BBERZURUMSPOR'UN HAKKINI SAVUNDU
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, bu yıl da liglerden küme düşmenin kaldırılmasını, isteyerek, "Play-off sistemiyle 24 takımlı bir lig olabilir" dedi.

ERZURUM AJANS - Geçen yıl Süper Lig’de pandemi dolayısıyla küme düşmenin kaldırıldığını anımsatan Milletvekili Aydemir, bu yıl pandemi şartlarının geçen yıla göre daha ağır olduğunu ifade etti.


Geçen yıl birçok maçın seyircili oynandığını, bu yıl ise seyircili maç oynanmadığını dile getiren Aydemir, "Erzurumspor canla başla bir mücadele verdi, Süper Lig’e çıktı. Süper Lig'e çıktıktan sonra bir maçı dahi taraftar izleyemedi. Pandemi çok daha ağır şartlarda devam etmiyor mu? Öyleyse bu dönemde de küme düşme olmamalı. Başkent’in iki takımı birden küme düştü. Play-off sistemiyle 24 takımlı bir lig olabilir." önerisini getirdi.


1’inci ve 2’inci Ligde de Düşme Kaldırılmalı


Bu önerinin sadece küme düşen illerin teklif olmadığını, bütün Türkiye’de böyle bir istek olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, birinci ve ikinci ligden de küme düşmenin olmaması gerektiğini söyledi. Aydemir, "Bu yıl için de küme düşme yeniden gözden geçirilmeli. Futbol Federasyonundan böyle bir istekte bulunuyoruz." dedi. İHA

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kadir 27 Mayıs 2021 20:27

    Olmayacağını kendisi de adı gibi biliyor. Trübünlere oynamak bu olsa gerek. Gerçekten Erzurum?da ve güzel ülkemde siyaseti yapabilen iyi bir muhalefet hiç olmadı olmayacak.

  • Adımı yazmaya korkuyorum digerleri gibi 27 Mayıs 2021 19:26

    Ya arkadaş bu millet salak değil tüm vekillerimize sesleniyoruz erzurum kış memleketi kışları uzun ve çetin geçiyor. Fabrika is sahasi dogaz gaz icin vergi indirimi vs bunun gibi seylerden bahsedin. Belediye yetkilileri h hazineye ait arazileri yatirimcilara fabrika is sahasi yapacak is adamlarimiza verelim peskes cekmek mis desinler bu vatanin bu memleketin cocugu ekmek yiyecek evine ekmek goturecek lutfen cabalayin. Is adamlarina teşvikler verinde bu memleketi tercih sebepleri olsun