Ekonomi Haber Girişi : 17 Haziran 2015 20:45

TCDD ile daha ucuz seyahat

TCDD ile daha ucuz seyahat
TCDD Erzurum Gar Müdürü Hasan Seyret, trenle yolculuğunun diğer ulaşım araçlarına göre daha ucuz olduğunu belirterek tatile çıkan öğrenci ve vatandaşlara çeşitli imkanlar sunduklarını kaydetti.
Erzurumajans-TCDD Erzurum Gar Müdürü Hasan Seyret, trenle yolculuğunun diğer ulaşım araçlarına göre daha ucuz olduğunu belirterek tatile çıkan öğrenci ve vatandaşlara çeşitli imkanlar sunduklarını kaydetti.

Seyret, "Vatandaşların bizleri tercih etmeleri öncelikli olarak sevindirir. TCDD ile seyahat imkanı sunarken vatandaşlar bizleri neden tercih eder, öncelikli olarak trenlerimizin konforlu ve temiz olması, ücretleri düşük olmasıdır. Vatandaşlara sunulan imkanlarımızdan bazılarını sayarsak Erzurum-Ankara arası dört kişilik kuşetli vagonla seyahat edenler kişi başı 52 lira 50 kuruş ödeyerek seyahat imkanından yararlanırlar. Ayrıca Erzurum-Ankara normal bir kişi yataklı 97 lira 50 kuruş ödeyerek seyahat yapabilirler. Seyahat eden her yaş grubundan vatandaşlar indirimlerimizden yararlanabilirler. Çocuk grubundan 7-12 yaş arası olanlar ( %50) indirimden, 13-26 genç yaş grubundan olanlar (%20) indirimden, 60-64 yaş grubundan olanlar (%20) indirimden, 65 yaş ve üzeri olanlar (%50) indirimden, basın mensuplarından sarı basın kartı olanlar (%20) indirimden, asker ve öğretmenler (%20) indirimden, gazi ve sakatlar ücretsiz, yalnız (sakat olanlar %40 sakatlık raporu ) varsa ücretsiz yararlanırlar." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.