Bölge Haber Girişi : 20 Şubat 2011 03:43

TCDD'ye bir kınamada İzmir'den geldi!..

TCDD'ye bir kınamada İzmir'den geldi!..
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, TCDD'nin seyahat ve aktüalite dergisi Raillife'in şubat sayısında yer alan Erzurum'a ilişkin yazıyı kınadı.
Taner KILIÇ'ın haberi- Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, TCDD'nin seyahat ve aktüalite dergisi Raillife'in şubat sayısında yer alan Erzurum'a ilişkin yazıyı kınadı. Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, federasyon üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, yazının, tüm Erzurumluları rencide ettiğini söyledi.
Tarihin her döneminde huzur ve güvenin adresi olan Erzurum'un, "Allah, devlete millete zeval vermesin" diyecek kadar vatanına sadakatle bağlı olduğunu vurgulayan Okumuş, "Tarihe mal olmuş, iffet ve namusun adı olmuş, Türk milletinin yüreğinde yer almış Nene Hatun, Gülizar Bacı ve Kara Fatma, Erzurumluların Türk milletine armağanıdır" dedi.
Okumuş, Türk aile yapısına dünyanın imrendiğini ifade ederek, "Bu hassas değerlerimizi hiç kimse veya kuruluş rencide edemez, etme hakkına da sahip değildir. Muzaffer Okumuş, yazının sahibi Mehmet Aycı hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi. (Erzurum Ajans/İzmir)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.